Learning snacks

Blog

Laat je inspireren door onze blogartikels over gezonder snacken, gezonder pauzeren, (valse) voedingsclaims en een fijne werkplek.

Populaire artikelen

Trouwens, wist je dat je in onze gezondere snackboxen ook altijd een toffe Learning Snack vindt? Een hapklaar brokje informatie over gezonder snacken, voedingslabels lezen en gezondheidsclaims.

Snack Review: Amara Bars

Snack Review: Amara Bars

De Amara Bars kan je in jouw gezonde JustBite snackbox terugvinden. In deze snack review leggen we je uit waarom ze zo goed bij JustBite passen.
Lees verder
Snack Review: Aharabar

Snack Review: Aharabar

JustBite stelt je graag voor aan hun gezonde snacks. Deze snack review zet de AHARAbars van Spoons of Taste in de kijker. 

We delen graag onze bevindingen van de Aharabars van Spoons of Taste en waarom ze een plek verdienen in onze gezonde snackboxen.

Lees verder
Snack advies

Hoeveel snacks mag ik per dag eten?

Hierop is geen one size fits all antwoord. De hoeveelheid voeding per dag die ideaal is voor jou hangt af van een heel aantal factoren: energieverbruik, genetica & je persoonlijke doelen. 
Lees verder
Snack Review: Boundless

Snack Review: Boundless

Deze JustBite snack review stelt je voor aan de heerlijke snacks van Boundless die zeker een plekje verdienen in onze boxen voor een gezond pauzemoment.

Lees verder

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

Goesting in onze nieuwsbrief?

Boeiende weetjes over gezondere snacks en gezonder leven in je digitale brievenbus? Tips & tricks om van je bedrijf een leuke en gezondere werkplek te maken? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en laat je elke maand inspireren!

×