Learning snacks

Blog

Laat je inspireren door onze blogartikels over gezond snacken, gezond pauzeren, (valse) voedingsclaims en een fijne werkplek.

Populaire artikelen

Trouwens, wist je dat je in onze gezonde snackboxen ook altijd een toffe Learning Snack vindt? Een hapklaar brokje informatie over gezond snacken, voedingslabels lezen en gezondheidsclaims.

Snack advies

Hoeveel snacks mag ik per dag eten?

Hierop is geen one size fits all antwoord. De hoeveelheid voeding per dag die ideaal is voor jou hangt af van een heel aantal factoren: energieverbruik, genetica & je persoonlijke doelen. 
Lees verder
Snack Review: Boundless

Snack Review: Boundless

Deze JustBite snack review stelt je voor aan de heerlijke snacks van Boundless die zeker een plekje verdienen in onze boxen voor een gezond pauzemoment.

Lees verder
Snack review: Adya

Snack review: Adya

Deze JustBite snack review zet de gezonde en heerlijke Adya Apple Drops in de kijker en waarom ze een perfecte keuze zijn voor een gezond pauzemoment.
Lees verder
Snack review: Wholey Moly

Snack review: Wholey Moly

JustBite geeft een inkijk in het selectieproces van hun gezonde snacks. Deze snack review bespreekt de heerlijke, gezonde koekjes van Wholey Moly.

Lees verder

Zin in een gezonde snack?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

Goesting in onze nieuwsbrief?

Boeiende weetjes over gezonde snacks en gezond leven in je digitale brievenbus? Tips & tricks om van je bedrijf een leuke en gezonde werkplek te maken? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en laat je elke maand inspireren!

×