We vertellen je graag waarom de Food2Smile Popped Chips BBQ wonderwel passen in onze gezonde snackboxen.

Om een JustBite snack te mogen worden, moet je eerst slagen voor de test waarbij we kijken naar samenstelling, ingrediënten en vooral smaak! Als gezondere snack moet je dus maar beter wat in je mars hebben om je plekje in onze gezondere snackboxen te veroveren!

In onze snack review geven we je graag een inkijk in ons strenge selectieproces.

Deze snack review stelt je graag voor aan de Popped Chips BBQ van Food2Smile!

Food2Smile, responsible candy and snacks

Food2Smile heeft een zeer duidelijke missie: gezonder en verantwoord snacken mogelijk maken voor iedereen met verrassend heerlijke, suikervrije snoepjes, verantwoorde chips en chocolade zonder toegevoegde suikers waarvan je zonder zorgen kan genieten. Snacken hoort bij het leven en past wel in een gezonde levensstijl, zolang je het verantwoord doet met gezonde alternatieven. Oprichter Miriam Bouwens vond tijdens haar zoektocht naar gezondere snacks geen opties die aan haar strenge criteria voldeden en dus ging ze aan de slag om ze zelf te maken en zo ontstond Food2Smile in 2015. 

Het bedrijf heeft z’n naam niet gestolen, hun gezondere snacks om zorgeloos van te genieten toveren instant een glimlach op je gezicht! 

Kortom, Food2Smile wil bijdragen tot een betere en gezondere wereld met heerlijke, verantwoorde snacks.

Gezondere traktaties voor iedereen

Omdat Food2Smile verantwoord snacken toegankelijk wil maken voor iedereen, werken ze samen met de Stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt voor verjaardagsboxen met traktaties voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis niet genoeg geld voor is en daar draagt Food2Smile een steentje aan bij met suikervrije traktaties.

Maar Food2Smile zet zich ook actief in voor gezondere kantines, op school én op het werk onder andere door actieve partner te zijn van organisaties zoals Jongeren op Gezond Gewicht (JoGG).

Snacks in de kijker: Popped Chips BBQ

We hebben allemaal soms wel eens trek om eens goed te kraken met een heerlijk zakje chips toch? Het is meer dan ok om af en toe chips te eten, maar dan wel een gezondere, verantwoorde versie ervan. En dat is waar de Popped Chips je mee kunnen helpen en nu vind je een vierde extra smaak om je vingers bij af te likken in de JustBite snackboxen.

Popped Chips BBQ

Chips met BBQ smaak staat hoog op de lijst van meest populaire chips smaken en deze Popped Chips BBQ zijn dan ook de chips van je dromen! Een verantwoord alternatief met die heerlijk warme & volle barbecue smaak.

Waarom zitten de snacks van Food2Smile in het JustBite assortiment?

Waarom de verantwoorde chips van Food2Smile een plekje hebben veroverd in onze gezonde snackboxen? Gezondere snacks moeten heel wat in hun mars hebben en slagen voor ons streng selectieproces en daarom leggen we je graag meer in detail uit waarom we zo enthousiast zijn over de Popped Chips BBQ!

Ingrediënten

Geen enkele snack van Food2Smile bevat toegevoegde suikers en enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen, dus ook de Popped Chips! Food2Smile rekent op de natuur voor de kleur van haar snacks en haalt ze uit groenten, fruit en kruiden!

Bovendien bevatten ze enkel ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Smaak

Ben jij ‘in the mood for something good’? Dan is de Popped Chips BBQ zeker iets voor jou. Ons smaakpanel was laaiend enthousiast over deze verwennerij met warme, pittige BBQ smaak!

Ze kraken lekker weg, verrassen je smaakpapillen met de natuurlijke smaken van gerookte paprika en cayenne en zijn onweerstaanbaar!

En een heerlijke smaak is tenslotte het allerbelangrijkste criterium voor een verwenmomentje.

Samenstelling

Deze snacks kunnen dankzij hun gebalanceerde samenstelling een aantal criteria aanvinken die voor JustBite zeer belangrijk zijn. We sommen er hier graag enkele voor je op.

De Popped Chips BBQ bevatten tot wel 60% minder vet dan de traditionele chips! Maar dat is nog niet alles, want ze zijn ook lactose- en glutenvrij en bevatten uitsluitend plantaardige ingrediënten. Zo kan jij met een gerust hart genieten van je snackmomentje.

Ze zijn ook vegan. Hiermee wilt Food2Smile, samen met jou,  hun maatschappelijke steentje bijdragen in de milieuproblematiek die gelinkt wordt aan vleesconsumptie.

Goede bron van eiwitten

Doordat de Popped Chips BBQ gemaakt worden met half aardappel en half soja, zijn ze een goede bron van eiwitten.

Maar waarom zijn eiwitten zo belangrijk in een gezond voedingspatroon?

Proteïnen of eiwitten zijn belangrijke bouwstenen voor ons lichaam want ze staan onder meer in voor een goede opbouw en een optimaal herstel van je spieren. Eiwitten zijn een zeer belangrijke energieleverancier voor ons lichaam en geven je langer een verzadigd gevoel.

En doordat de BBQ chips bovendien vezelrijk zijn, zorgen deze chips dat je langer door kan zonder hongergevoel en jij alweer een stapje dichter bent bij een voldoende vezelinname per dag. Omdat vezels zo’n belangrijk onderdeel vormen van een gezond voedingspatroon, is dat best wel handig meegenomen! Vezels zorgen namelijk voor een gezonde darmtransit en een gezonde buik én een langer verzadigd gevoel!

Conclusie

De Popped Chips BBQ zijn een verantwoorde keuze voor een gezonder pauzemomentje die jou bovendien verzadigen tot je volgende maaltijd. Er is een reden dat je de Popped Chips vaak terugvindt in onze snackboxen want wij zijn grote fan en veel van onze klanten zijn dat ook. We zijn dan ook zeer enthousiast dat we deze Popped Chips met BBQ smaak ook hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment!

JustBite - Food2Smile Popped Chips BBQ

Ze zijn handig verpakt en dus ideaal voor onderweg of voor als je op de bank trek krijgt in iets hartigs om te kraken. Ze hebben een heerlijke crunch dus ze zullen je kraakhonger zeker stillen.

Ontdek de Popped Chips zeker in onze snackboxen en kies jouw favoriete smaak! Wij kunnen niet kiezen, ze zijn allemaal even onweerstaanbaar lekker.

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×