Klanten geven JustBite een score van 4.9/5
+300 reviews

Reviews

Laat je inspireren door onze klanten die hun medewerkers en klanten motiveren naar betere pauzemomenten.

Wat vertellen onze klanten over JustBite?

Klanten geven JustBite een score van 4.9/5 +300 reviews

Katrien Meert

HR Business Partner

Om onze online managementsmeeting op te leuken, bezorgde Just Bite al onze leidinggevende een tof snackpakket vol gezonde snacks. Belangrijk voor ons want gezondheid en welzijn van werknemers is onze core business. Binnen in de doos werd een sticker gekleefd met een persoonlijke boodschap. We kregen enthousiaste reacties van de collega's!

Thomas

Head of Digital

Leuk en origineel concept, vlotte samenwerking en goed georganiseerd! Verrassend voor de medewerker en lekker ook! Kortom: doen, doen en opnieuw doen!

Julie

Great service from the first click on the website to moment the boxes were delivered! A very special surprise for my team touch a personalization which was much appreciated.

Stijn

Strategy & Transformation Lead - Advanced Workplace

Dankjewel voor de fijne samenwerking. Snel, efficient en alles correct uitgeleverd. De aanvullende keynote werd gewaardeerd door het team.

Emma

We krijgen ontzettend veel positieve reacties van onze medewerkers.

Valérie V.

Assistante Direction générale

Une équipe charmante clairement orientée satisfaction clients. Suite à un souci totalement indépendant de leur volonté, ils se sont démenés pour régler le problème. Satisfaction délicieusement garantie

Tom Merchiers

Head of Investment strategy and Sales Private & Wealth

Heel vlotte en super vriendelijke service. Paketten waren snel geleverd en de snacks zijn echt heerlijk! Een aanrader!

Aline

Corporate Wellbeing consultant

super vlotte samenwerking, duidelijke communicatie, tevreden klanten. kijk al uit naar meer van dit :-)

Een ideale box met een mix van gezonde snacks om een boost te geven aan je team! De persoonlijke, snelle & goede service van het team van JustBite is top!

Dirk Dewulf

General Manager

Toffe en eenvoudige manier om in deze tijden van Corona toch nog verbondenheid te creëren binnen het bedrijf.

Jun

HR

I really love JustBite, the products and service the offer. In addition to that, the team is extremely helpful. Not only they are responsive, they put in effort to follow up and make sure all the packages reach the recipients safe and sound. Great work!

Jef Denruyter

Projectleider Individuele Coaching

Zeer professioneel in het aanleveren van heerlijke gezonde snacks! Top service en duidelijk kennis van zaken. Leveren interessante weetjes aan over de snacks die ze leveren.

Sandra Van den Borre

Assistente

correct, snelle afhandeling en levering en bovenal superleuk initiatief met hele lekkere snacks

Joos

Schitterende service binnen de gestelde deadline.

Diana

Omwille van het totaalconcept van Justbite, de vlotte manier van communiceren en de duurzame instelling raad ik Justbite aan voor een persoonlijke bestelling of als geschenk binnen een bedrijf. Bedankt voor de geweldige ervaring Kevin & Aitor!

Caroline

Om onze online teambuilding nog leuker te maken, bezorgde JustBite bij al onze medewerkers thuis een originele en gezonde snackbox met gepersonaliseerde boodschap. Tijdige levering, vlotte en goede samenwerking. Super!

Christel Ungricht

Project Assistant

Onze aanvraag werd perfect opgevolgd. Wij werden op de hoogte gehouden van iedere stap in het proces. De levering aan de verschillende adressen verliep vlekkeloos. De gezonde inhoud van de boxen viel zeer in de smaak.

Nasilevitch Glorieux

Great experience, from click to bite, over and over again.

Silke Bruneel

HR manager

Voor onze medewerker die een zware operatie heeft ondergaan, wilden we hem een hart onder de riem steken met lekkers en gezonds. Juste Bite is dan ook perfect hiervoor. Eens iets anders dan een bos bloemen of fruit.

Geert

Spend Journey Lead - Meetings, Travel & Events

De box was mooi op tijd geleverd, gevarieerd en zeer in lijn met onze "sustainability" objectieven om onze mensen centraal te zetten. Iedereen vond het geweldig.

Katrien Verheyen

Communicatie en managementassistent

Zeer tevreden over het concept, de service (levering, contact met medewerkers) en natuurlijk de gezonde en lekkere producten! Onze collega's waren enthousiast en daarom schonken we onlangs ook enkele pakketjes aan professionele contacten. Ook daar niets dan lof! Wij bestellen zeker nog.

Sibret Saskia

Teamcoordinator

Entreprise très sérieuse, très bon service après-vente. Rapidité et professionnalisme.

Veronique

De box en de service overtroffen mijn verwachtingen. Zeer originele inhoud, vriendelijke service na verkoop en een speedy delivery. Ik ben fan!

Annigje

Event Manager

Zalige boxen en perfecte service, samenwerking en opvolging!

Thibaut Proserpioe

HR Manager Benelux

Leuk en gezond alternatief voor de klassieke paaseitjes!

Aline

Corporate Wellbeing consultant

super vlotte samenwerking, duidelijke communicatie, tevreden klanten. kijk al uit naar meer van dit :-)

Werner Van Horebeek

Verantwoordelijke Communicatie (Team Bedrijfstrajecten)

Prima service, super lekkere snacks. Blij dat we onze collega's even met jullie hulp mochten verwennen in deze ongewone tijden. Bedankt!

Annelies

Projectmanager ondernemerschap

Wat een vlotte service! Heel fijn dat er tegen een haalbaar budget een gepersonaliseerd pakketje gezonde bites werd geleverd aan 200 startende ondernemers over heel Vlaanderen.

Kristin Aerts

CEO

Onze medewerkers waren blij verrast met het originele paasgeschenk. De opvolging van de bestelling en de levering waren ook perfect, ik voelde me prima geserviced!

Tania Verbeeck

Management Assistent

Super Service!

Hazal

Office Manager

Leuke pakketten en snelle levering naar Nederland!

Aurélie

Education Manager

Vlotte en snelle samenwerking met het hele team van JustBite. Wanneer er wat issues waren met de leveringen in bepaalde delen van Europa waren ze heel snel met het zoeken naar een oplossing. Onze deelnemers warent tevens aangenaam verrast door de inhoud van hun pakje. We kregen ondertussen al positieve feedback over de kwaliteit van de snacks (vaak glutenvrij en vegan). Het was/is smullen. Dank jullie wel voor deze eerste succesvolle samenwerking. We kijken uit naar de volgende!

An Wouters

Administratief Medewerker

Onze medewerkers waren blij verrast met deze originele 'paaseitjes'. Gezond en lekker!

Els

Prima service & degelijke producten. Bedankt!

Sandrine Schaumont

Partners

heel vlotte communicatie, snelle levering, top producten, goede follow up, kortom aanrader!

Niels

Partner

De snacks zijn een grote hit! Niet enkel bij onze werknemers maar ook bij de klanten die nog af en toe langskomen en zelf eet ik ook een dagelijkse Justbite snack ! :-)

Jong team! Steeds bereikbaar, oplossingsgericht, flexibel- verrassende snacks die stipt op tijd geleverd worden.

Britt

Digital Marketeer

Zoeken naar lekkere snacks die toch gezond zijn is een hele uitdaging. Maar nu worden die mooi elke maand thuis geleverd. Keer op keer verrast een snack mij!

Yndra

Senior Consultant

Zeer vlotte communicatie en goede service. De snackbox werd snel geleverd en bevatte veel lekkere en gezonde snacks. Ideaal om nieuwe smaken te leren kennen.

Marie-Claire Wellens

vennoot

Snelle feedback en levering. Boxen worden superleuk gepresenteerd en de snacks zijn heerlijk. Tof alternatief voor Pasen. Wij zijn fan!

I. Thys

Een origineel en gezond cadeau! Onze medewerkers waren zeer enthousiast en hebben dit heel erg gewaardeerd. Bovendien steunden we door deze aankoop nog een goed doel. Een echte aanrader dus!

Liora Weinberger

Communication Officer

En ce qui concerne la box, nous avons reçu des retours très positifs de nos collaborateurs concernant la présentation mais également la qualité des produits. Ils ont pu faire de délicieuses découvertes. Concernant la collaboration avec l'équipe,celle-ci était très satisfaisante: efficacité et réactivité du début à la fin du projet.

Bernadette Baeke

Management Assistente

Onze feedback over JustBite is enkel positief. Contacten verliepen over chat, telefoon, mail ; allemaal even vlot en correct. In de zeer korte tijdspanne van minder dan één week, kreeg iedereen een smakelijke en gezonde snackbox persoonlijk aan huis geleverd. Een origineel en trendy assortiment !

Executive assistant

Voor een 2 daagse meeting hadden we een persoonlijke snackbox voorzien voor elke deelnemer met een variatie een zoete en zoute snacks en gezonde drankjes. Dit veel enorm in de smaak, vooral omdat het ook niet de klassieke snacks waren. Intussen hebben ook verschillende andere departementen al contact genomen met Kevin en Aitor om dit ook voor hun teams te organiseren. De service verliep ook vlekkeloos. Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Gert Van Dycke

Management assistant

Wij waren zeer tevreden van de geleverde service. Doe zo voort!

Wim Deblauwe

Super tevreden met JustBite! De gezonde snacks maandelijks thuis geleverd, en er is altijd wel weer iets nieuws om te ontdekken. Het is ook heel aangenaam dat er altijd rekening wordt gehouden met allergieën, of je kan ook altijd smaak voorkeuren doorgeven. Ik ben alvast fan!

Sonja

Facility Manager

Ooh jeeeej! Een paastraktatie voor de collega's??? Geen chocolade. Dat hadden we al 🙈 Gezond! Justbite! Begin van de week ons order geplaatst. Snel en écht persoonlijk contact met de medewerkers. Alles netjes geleverd na 5 dagen! Topservice!

Ann

Marketing Enthusiast

Ik zag op social media de aankondiging van de Paasbox en ik was meteen verkocht: een origineel én gezond pakket om aan werknemers te sturen die nog steeds vanuit hun kot moeten werken. Mijn klant was ook meteen enthousiast en als je op hun LinkedIn kijkt, de werknemers absoluut ook. Zeker voor herhaling vatbaar!

HR Business Partner

Wat een fijne samenwerking met JustBite! Altijd klaar om op eventuele vragen te antwoorden, advies te geven waar nodig, met steeds het nodige enthousiasme! We komen zeker nog terug ;-)

Julie Degraeve

Wij waren op zoek naar een lokale en duurzame verrassing om een kleine groep mensen te verrassen en aan te moedigen. Dankzij JustBite zijn we daarin geslaagd. Daarbovenop bieden Kevin en Aitor een supersnelle, proactieve en vriendelijke service. Heel fijn, en voor herhaling vatbaar!

Tamara

HR Business Partner

Het was een leuke eerste kennismaking en samenwerking! Ons online event werd nog extra geapprecieerd door de apéro box die we bij JustBite hadden besteld. Nog véél succes!

Réactivité, disponibilité, qualité : un service au top !

Cathy De Leenheer

Hoofdmedewerker

Correcte dienstverlening, vriendelijke medewerkers, afspraken werden correct nageleefd!

Anne

Bediende

Perfect!

Sonja Truyen

Certification manager

De box met lekkere gezonde snacks kon rekenen op veel bijval en werd zeer gesmaakt door het team. De workshop nadien was een goede introductie voor hen die nog bewust bezig waren met gezonder voeding. Hier en daar een kritische noot te plaatsen bij enkele stellingen die ingenomen werden, maar dat lijkt ons als auditbureau alleen maar een gezonde attitude! Dank voor de samenwerking.

Louwette Nico

Logistiek Manager

Vlotte en proffesionele afhandeling van mijn bestelling. Levering op tijd en goede communicatie ivm de svz van mijn bestelling. Top!

Tina Dehasque

Vlotte communicatie en samenwerking, lekkere en gezonde snacks!

Cristy

HR Manager

Heel fijn dat personalisatie mogelijk is. Snelle levering en vooral lekker!!

Elke

HR administrator

Duidelijke en snelle communicatie, levering goed op tijd!

Femke Blontrock

Kinesitherapeut, zaakvoerder

Vlotte service, duidelijke communicatie, topproductjes, tevreden werknemers!

Lekkere snacks en een zeer aangename kennismaking met Justbite! Keep up the good work!

Ben

Teamleider

Vlotte service, gezond snacks, leuke mensen. Kortom: futureproof!!

Van begin tot eind een grote pluim voor JustBite! De snelle reactie na de aanvraag, de vriendelijke service en de goed gevulde snackbox voor de deelnemers van onze virtuele meeting: het was allemaal perfect.

Steeds netjes geleverd. Tof om nieuwe, gezonde snacks te ontdekken!

Kristien Van Lembergen

Zaakvoerder

variatie aan gezonde snacks en origineel relatiegeschenk

Dieter

Bestuurder

Lekkere gezonde snacks, steeds correcte levering. Ook altijd nuttige tips inzake gezonde levensstijl en beweging. Kijk elke maand uit naar de nieuwe levering :-)

Patrick van Enkhuijzen

Directeur

Ondanks de drukte voor de feestdagen waren ze bij JustBite in staat om de pakketjes (niet gepersonaliseerd) binnen 3 dagen bij mijn werknemers te bezorgen. Super vriendelijke mensen en zeer klantgericht. Ik heb er nu drie keer iets besteld en kom zeker terug!

Heel tevreden over de Service. Snacks waren lekker.

Tiffany Tummeleer

Office Manager

Een eerste en heel fijne samenwerking met JustBite in kader van een interne Sinterklaasactie. Top klantenservice en dienst-na-verkoop! Wij - het hele team - zijn fan! Bedankt!

Bert

Manager

Toffe samengestelde box, met maatwerk (alcohol of niet) ,bestemd voor een heterogene groep . Mogelijkheid om de boodschap te personaliseren is een pluspunt. Overigens erg goede opvolging van de leveringen. Installatie Fitbit vraagt nog wel wat nazorg.

Iedereen was tevreden ! Betere feedback is niet mogelijk!

Inge Van Loo

Stafmedewerker Welzijn

Super leuk om zo een online nieuwjaarsreceptie te pimpen! Lekkere hapjes en een persoonlijke boodschap maken het af! Bovendien ook super vlotte communicatie. Top!

Ranjith

Marketeer

Het was heel aangenaam werken met de mensen van JustBite. Een persoonlijke maar toch professionele aanpak. Een absolute aanrader!

Vlugge en correcte behandeling.

Joris Onderstal

HR Manager

Gezond en origineel geschenk. Ook goede communicatie tijdens samenwerking. De mensen achter Just Bite zijn klantgericht en verlenen uitstekende service.

We hadden een box met snacks laten bezorgen bij alle personeelsleden. Vlotte en aangename coördinatie met Justbite. Heel correct afgehandeld. Maar nog belangrijker, het werd echt geapprecieerd door onze medewerkers.

Caroline Van der Steen

Zaakvoerder

Ik wilde mijn team voor Nieuwjaar verrassen met gezonde snacks en kwam op de site van JustBite terecht. Bestellen ging heel eenvoudig, je kan je box personaliseren, ook onmiddellijk reactie voor de opvolging van de verzendingen. Mijn teamleden waren heel enthousiast met hun geschenkbox! Just Bite heeft dat heel professioneel gedaan, bedankt voor de goede service!

Karen

Office Manager

Super lekker én gezonde snacks! Onze apero box viel enorm in de smaak bij al mijn collega's. We zijn ook enorm gecharmeerd dat een deel van onze bijdrage naar een charity project gaat: “Super Powerful Delicious”.

Roel Van den Eynde

Marketing Manager

Super tevreden van de vlotte samenwerking. De boxen zijn origineel en de opvolging van de individuele leveringen zijn een meerwaarde.

Tim

VP Engineering

Leuk concept, mooie snack-box en een zeer snelle en persoonlijke opvolging. Echte aanrader!

Tamara

Stafmedewerker communicatie en directiesecretariaat

We wilden onze medewerkers voor eindejaar verrassen met een geschenkbox van JustBite. De samenwerking met Kevin en Aitor liep op wieltjes. Geen enkele vraag bleef onbeantwoord en elk pakje werd met zorg afgeleverd. Het allerleukste: alle collega's waren superblij met hun geschenk! Bedankt Kevin en Aitor!

Ivanka Meuleman

Communication & Change Practitioner

Niets dan lof over de snelle & persoonlijke service én natuurlijk over de gezonde geschenkbox! Ideaal geschenk dat letterlijk en figuurlijk in de smaak viel en ook de hartelijke samenwerking smaakt naar meer :) Bedankt !

Carl Stevens

COO

Leuke pakketten met daaraan gekoppeld een zeer goede service. THX.

Ann Costermans

Management Assistant

Heel fijne firma om mee te werken: correcte levering, zeer vriendelijk en steeds op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Heel snelle, vriendelijke en persoonlijke opvolging van onze bestelling. Top!

Anne-Li Geeraert

Marketing en communicatiestagiaire

Hebben heel erg genoten van de lekkere, doch gezonde snackjes van JustBite! Ook de mogelijkheid tot personalisatie van de box was een leuk pluspunt! Super fijn initiatief!

Vicky Van de Velde

People & Culture Manager

Top service, medewerkers waren er heel blij mee!

Sarah

Office Manager

Snelle service, leuk & persoonlijk concept, vlotte levering! Wij zijn fan!

Geertje

management assistant

De collega's gaven enthousiaste reacties op het geschenkenpakket van Justbite

Bart

Accountmanager

Bestelling ging snel en eenvoudig. Prima levering bij de klant.

Diederik Devoghel

Stafmedewerker Communicatie

Een zeer aangename en uiterst vlotte samenwerking met de mensen van JustBite. Waanzinnig in welke korte tijd alles geregeld, samengesteld en verzonden kon worden. We kregen enkel positieve reacties van ons personeel. Een prachtig gevulde box boordevol heerlijke, gezonde snacks. Echt een aanrader om met hen samen te werken.

Koen

Zaakvoerder

Goede service!

Bart

Bestuurder

Vlot geregeld en geleverd met goede opvolging van je bestelling.

JS

Staffing Talent Acquisition Manager

tijdige levering, goede communicatie & lekkere productjes!

Jessica De Grauwe

HR Assistant

Om onze medewerkers een hart onder de riem te steken tijdens de coronaperiode, hebben wij geschenkboxen van JustBite laten leveren op ieders thuisadres om hen te bedanken voor hun inzet. De samenwerking met JustBite verliep heel vlot, van offerte tot levering! Een echte aanrader voor iedereen en daarenboven gezond! :)

Christine

Office Manager

Levering is altijd op tijd, de box zit vol met lekkere gezonde snacks, iedereen in het bedrijf eet er super graag van!

Jonas De Backer

Communication Officer

Een dikke pluim voor het JustBite team: vanaf het eerste contact via de website, tot en met de follow-up emails na de levering van de pakketjes aan onze medewerkers: alles verliep van een leien dakje. Het team is ook super behulpzaam. Een echte aanrader!

koen thewissen

strategisch consultant

Snelle service, enthousiasme én een zeer fijn verzorgd eindresultaat. Dat smaakt naar meer.

Marijke Nombluez

HR

Top service, duidelijke communicatie en lekkere snacks. Wij worden hier helemaal blij van!

Olivier

Zaakvoerder

Leuke eerste kennismaking met Justbite. De bestelling en communicatie verliep vlot en professioneel. De originele en gezonde snacks werden enorm "gesmaakt" door de ontvangers. Doe zo voort!

Krupa

Marketing Coördinator

Heel tof concept en top service.

Paul

Bestuurder

Lekkere snacks, thuis geleverd. Perfect zo.

Nicolas

Sales Teamleader

Snelle en correcte service. Alles verlopen zoals afspraak. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven!

Bart Van Nynatten

CIO

We waren op zoek naar een geschenkbox op basis van een gezonde snack om onze medewerkers een hart onder de riem te steken. Justbite wist dit aan te leveren binnen een zeer strakke deadline. Box werd enorm gewaardeerd door de medewerkers. Bedankt Aitor voor de samenwerking!

Op zoek naar een geschikt eindejaarsgeschenk voor een zeer diverse groep van werknemers (waarvan een aantal verspreid over verschillende landen in Europa) kwamen we terecht op de site van JustBite. De gezonde snacks spraken ons meteen aan en het feit dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Zeer vlotte en professionele samenwerking, snelle afhandeling en uiteindelijk een mooi pakket aan de deur. Een aanrader!

Sandra Beelaert

Zaakvoerder

JustBite heeft ons geholpen om een origineel verjaardagsgeschenk te bezorgen aan onze collega. Dankzij hun snelle en aangename opvolging was het geschenkje er perfect on time! Ons collegaatje was heel enthousiast over haar geschenkje!

Bieke

Sportconsulent

Justbite heeft een duidelijk website met een overzichtelijke weergave van het aanbod. Ook de prijszetting is duidelijk waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Vragen worden snel opgevolgd en ook de effectieve verzending en facturatie liepen supervlot. Alle 60 medewerkers kregen hun pakje aan bij hun thuis en dat binnen de gevraagde termijn! Het was een heel fijne samenwerking.

Wim

Ziekenhuisarts

De gezonde snacks van Just Bite betekenden voor mij en mijn teams een felgesmaakte openbaring van natuurlijke en gezonde ingrediënten. Proficiat aan de bedenkers/ondernemers !

Michelle

Online Marketeer/Content Creator

Dankzij de flexibele service van Aitor en Kevin hebben al onze klanten tijdens ons online event kunnen genieten van een gezonde snackbox! Heel fijn contact met deze heren en de levering was keurig. Niets meer dan positieve reacties ontvangen, zeker een aanrader!

Anne

HR Officer

JustBite heeft mij heel fijn en snel geholpen aan 92 snackboxen in Nederland. De snacks waren van goede kwaliteit en super lekker! Zou andere bedrijven zeker aanraden om met JustBite samen te werken.

Jonathan Thelen

Zaakvoerder

Geweldige combinatie van gezonde snacks, je kan er ongetwijfeld uw gading in vinden :-)

Rebecca

Business Consultant

Vlotte communicatie, zowel via chat als mail! Leuke box, prijs-kwaliteit top! En op tijd geleverd! Een echte aanrader!

Heel vlotte samenwerking met JustBite en enthousiaste reacties van de werknemers!

Jort Marievoet

People Manager

Mooie en gezonde pakketjes voor ons team! Maar vooral genoten we van de hyperpersoonlijke en professionele aanpak: elke individuele levering wordt opgevolgd, en waar nodig gecorrigeerd.

Laure Depaepe

Community Bouwer

Top! Prima service, duidelijke info over stavaza leveringen. Klantgerichte en ook zeer persoonlijke benadering. Snelle reacties op vragen. Heldere offerteopmaak. Duurzame insteek, wat ook niet onbelangrijk is. Kortom: doe zo verder! Goed bezig!!

Stefan

Operations Manager Service

Verrassende, originele en gepersonaliseerde geschenkbox voor onze medewerkers met een unieke 'break'

Josfien

Marketing

Tijdens onze meetings wilden we graag gezonde snacks voorzien. Deze zijn zeer hard in de smaak gevallen bij de collega's.

Leuke box met originele snacks en topservice

Vlotte en fijne communicatie. Door een feestdag middenin de week zou de levering wellicht te laat aankomen. Dit is heel goed opgepakt door JustBite, ze hebben ervoor gezorgd dat alle pakketjes alsnog netjes op tijd zijn geleverd. Leuk dat je een persoonlijke tekst en logo aan kunt leveren, die op een sticker in de verpakking komt. De gezonde snacks zijn erg enthousiast ontvangen door onze medewerkers. Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Els

We zijn heel blij dat jullie zo snel konden leveren. De gezonde snacks pasten perfect bij onze organisatie.

Francine

Corporate Social Responsibility

Goede opvolging.

Lesley

Zaakvoerder

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met JustBite: stipt, lekker, goede content, sterke marketing! Veel succes!

Ade

Office Manager

Top service, heel snelle levering, erg persoonlijke aanpak - lekkere variatie van de snacks - een aanrader!

Maite Tuts

Leerkracht

Leuk verpakt, snelle levering, zeer lekkere snacks, prima opvolging via mail. Echt een aanrader!

Sabine

directeur

Snel en gemakkelijk een mooi en gezond pakketje geregeld voor ons personeel.

Hylke Beelen

Teamcoach

Zeer vlotte service, goede communicatie en lekkere snacks! Fijn dat je het pakket kan personaliseren met een tekstje en je logo.

R.

PMO

Prettig mailcontact. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Pakketjes zijn afgeleverd zoals afgesproken.

Marieke

HR & Office Manager

Topservice! Heel fijne en vlotte samenwerking met een meer dan perfect pakketje lekkers in de bus voor onze medewerkers. Bedankt!

Marine Gasquet

Management Assistant

Snelle reactie, snelle verzending, leuke pakket en hele lekkere snacks!

Laurien Engels

Project Manager

Ik ben super tevreden van Justbite! De snackbox oogt heel mooi en nodigt uit om meteen te smullen van de gezonde snacks! Ook de levering en het contact verlopen heel vlot! Keep up the good and healthy work! :D

Bieke Vansteelandt

HR projectmedewerker

Snelle en klantvriendelijke service, op maat van je organisatie en met lekkere producten.

Dominique

Personal Assistant

Niet alleen lekkere bites, maar ook een zeer goede, snelle service!

Miet Roelandt

Office Manager

Aangenaam verrast door deze nieuwe smaken ! Lekker en gezond gaan hand in hand samen met de snacks van just bite

Sara El-Houdifi

Marketing & Communications Coordinator

Een zeer lekkere snackbox die bij alle collega's in de smaak valt!

Josephine

HR Generalist

Goede communicatie, persoonlijke aanpak, lekkere snacks en tevreden collega's. Aanrader!

Cathy Moyson

Sales & Marketing Assistente

De dozen waren zeer mooi, de snacks lekker en gezond en de logistiek was top ! Kevin en Aitor waren ook steeds te bereiken en stelden zich zeer klantvriendelijk op ! In één woord …. een plezier om mee samen te werken. Zeker voor herhaling vatbaar !

Ann

Wellbeing Consultant

Ik vond het fijn om de collega's een gezonde "take a short break & a snack" aan te bieden nu ze thuis werken. Vooral omdat ik weet dat de strenge kwaliteitscontrole door JustBite al gebeurd is en ik dus in volle vertrouwen zo'n box kon schenken vanuit mijn rol als Wellbeing verantwoordelijke.

Laure Beauchampet

HR Officer

Graag bedank ik JustBite voor hun reactiviteit en flexibiliteit! Qua customer service moeten vele bedrijven hen als model nemen. Onze medewerkers waren zeer tevreden met hun zeer originele gezonde snacks :)

Heel lekker, veel variatie, vaak iets nieuws te ontdekken en dit alles met heel vlotte service. Wij zijn fan!

Katrien

Regional Manager Benelux

Origineel geschenkje voor de home-workers dat zeer goed in de smaak viel. Super service van Kevin. Mooi ontwerp met firma logo voor in de box. Aanrader!

Miek Sweertvaegher

Lekkere snacks, vlotte levering, heel goede communicatie: tevreden :-)

An Vermeren

HR Officer

In samenwerking met JustBite stuurde Keppel Seghers in tijden van COVID 19 zijn medewerkers een gepersonaliseerde box met gezonde snacks. Een ideaal geschenk om als bedrijf te connecteren met je medewerkers! Héél vlotte en professionele samenwerking met Kevin van JustBite!

Isabel

Senior Brand Manager

Leuke, lekkere en gezonde verrassing voor onze werknemers en dit in een gepersonaliseerde box. De service was top! Kevin en Aitor zijn ontzettend behulpzaam, vriendelijk en kennen duidelijk iets van gezonde snacks. Wij bestellen zeker en vast nog eens.

Het was voor ons de eerste keer dat we samengewerkt hebben met Kevin van JustBite, maar zal zeker niet de laatste keer zijn. Vlotte communicatie, goede en snelle opvolging en lekkere snacks. Meer moet dat niet zijn. :-)

Magali Polfliet

Senior GxP Compliance Engineer

Zeer vlotte en snelle afhandeling en alles tijdig geleverd! Bedankt!

Eline Wouters

HR Officer

De samenwerking met JustBite verliep erg vlot. Bedankt voor de goede service en lekkere, healthy snacks!

Kevin

Verantwoordelijke MarkCom

Geweldig initiatief! De box zit boordevol lekkers, alles is ontzettend goed geregeld. Een aanrader!

Pascalle

Secretaresse

Echte aanrader! Gezond en lekker. Perfect verzorgd van begin opvragen info / website tot en met de laatste afhandeling. Kunnen veel andere bedrijven nog van leren! Petje af. Goede zaken wens ik jullie voor de toekomst

Alle leveringen bij onze werknemers perfect op tijd voor onze online teambuilding!

Ann

Onze samenwerking met Justbite verliep heel vlot. Ze communiceren snel en volgen de projecten goed op. Tevreden klant dus!

Kristof Houwen

Operations Manager

Unieke mix van snacks en snelle opvolging van communicatie

Sylvie Marissal

HR Directeur

Wat een fijn alternatief voor klassieke "bedrijf attenties". Gezond, verrassend, snel thuis of op kantoor geleverd! Kortweg een aanrader :)

Caroline

HR

Leuk & gezond concept, correcte en stipte uitvoering, waarvoor dank.

Laura

Office Manager

We stuurden een box op naar al onze collega's. De communicatie verliep super vlot en de box kwam al snel bij alle collega's aan. Een echte aanrader, heerlijk lekker! Bedankt Just Bite!

Ward Pauwels

Zaakvoerder

Vlotte bestelling en levering, lekkere duurzame producten en heel sympathieke communicatie!

Coorevits Nadine

Welcome manager

Lekkere snacks, zeer goede en correcte service

Thalia

HR & Administratie

Een top initiatief! Wij hebben JustBite leren kennen tijdens de coronacrisis. Het pakketje met gezond lekkers was net wat onze medewerkers nodig hadden om hen een boost te geven tijdens hun thuiswerkdagen.

Anouk

Partner Marketeer

Mooie producten, ideaal bestelproces en hele fijne afhandeling. Perfect!

Ine

Goede service, zeer lekkere en gezonde snacks. Kortom, ideaal als pauzemomentje tijdens een virtuele of real life teambuilding. Ook de gepersonaliseerde boodschap en snelle levering aan huis was top!

Tania

Team Lead

Uitstekende service. Snel antwoord. Tijdige verzending en uitstekende qualiteit van producten.

Wim

CEO

Vlotte service, perfecte uitvoering, op zelfde dag bij elke werknemer geleverd. Dankjewel!

Kathleen

HR Manager

In deze Corona-tijden was Justbite net de partner die we nodig hadden om een actie die de connect met onze mensen moet versterken te ondersteunen: snel, adequaat en super-vriendelijk.

Geert Adriaens

Managing Director

Origineel aanbod, prima service (vlotte thuislevering aan alle medewerkers!), zeer gesmaakt initiatief. Nu nog meer lokale aanbieders vinden van de gezonde snacks, en het is helemaal perfect!

Valerie

Marcom coördinator

Na een post te zien voorbijkomen op LinkedIn, waren we intern onmiddellijk aangesproken door het idee om onze werknemers thuis te verwennen met een gezonde box. De enthousiaste reacties waren enorm! De samenwerking met JustBite verliep zo ontzettend vlot! Stiekem hopen we dat we het nog een keertje mogen organiseren ;-)

Tom De Meyer

Lekkere en gevarieerde snacks!

Goedele

COO (Engels nv en Heylenconsulting)

Top service, medewerkers compleet kunnen verrassen

Super Service met de hoofdletter S van snacks. Zelfs dieetwensen konden last minute nog gewoon worden meegenomen in de bestelling. Iedereen heeft het pakketje ontvangen.

Alexander Schmitt

Zaakvoerder

Goeie service, heel ruim aanbod

Alexander

Partner

Heel tevreden. Goeie (persoonlijke) communicatie. Afspraken worden nagekomen. Aanrader 😉

Erik Meylemans

Co-founder

JustBite! Maar niet zomaar een Bite. Gezonde snacks gebracht met een top service. Tx voor de samenwerking Kevin.

Kevin heeft ons vlot geholpen in het samenstellen van een extra gezonde bedanking voor ons personeel. Ook de levering van alle pakketten is vlot verlopen, het heeft onze medewerkers gesmaakt!

Elke Haemelynck

Zaakvoerder

Verrassende, gevarieerde inhoud. Leuke nieuwigheden. Vlotte levering & opvolging. Top!

Steven D'haene

CFO

Top, zeer snelle levering en afhandeling, mooi verpakt,… Echte aanrader

Wouter

Managing Partner

Met Justbite vonden we een gezonde manier om onze thuiswerkende collega's in de watten te leggen. Superlekkere snacks, snelle service, vlotte communicatie. Absolute aanrader!

Alexander

Partner

Supervlot gegaan, iedereen super tevreden en blij verrast!

Pieter Rahier

Business Unit Manager

We lieten tijdens de verplichte thuiswerkperiode aan al onze 120 medewerkers een pakketje bezorgen door Justbite. De pakketjes werden zeer snel geleverd met een persoonlijke boodschap en iedereen was in de wolken met deze kleine attentie. Zeker een aanrader!

Janssen

Management Assistant

Bij JustBite vonden we een gezond en lekker alternatief voor onze jaarlijkse Paas traktatie. De bestelling liep heel vlot en onze branding werd ook heel mooi geïntegreerd in de pakketjes. De levering gebeurde stipt en de collega's waren stuk voor stuk heel enthousiast over het pakketje en de snacks.

Reactief ! Creatief !

Annelies

Echter aanrader! Leuk concept met heerlijke producten. Allemaal vegan was een extra troef ;) Daarnaast ook een super service van Kevin, heel persoonlijk gericht.

Frederik Roelants

Zaakvoerder

Uniek aanbod van gezonde snacks. Onze collega’s bij Cloud Group zien steeds de nieuwe box’en graag komen!

Fabien De Vos

Operations Manager

Elke extra sensibilisering omtrent gezondheid, en meer bepaald over evenwichtige voeding, maakt dat onze werknemers op een natuurlijke wijze performanter blijven!

Willen

Co-Founder

Heel snelle en vlotte service, inclusief top follow-up qua verzending. Heel wat klanten en partners blij gemaakt met healthy snacks!

Kenny Willems

Alles zeer vlot verlopen, zowel met de bestelling als met de levering. Medewerkers waren aangenaam verrast met de attentie !!

Vroni

Salesforce Consultant

Justbite leverde het ideale opkikkertje voor onze thuiswerkende collega's. Gezond, lekker, gevarieerd en een leuke gepersonaliseerde boodschap in de doos! Top!

Fast & correct deliveries. Top service. Happy team members 👍😀

Geert Haeghebaert

Zaakvoerder

Tof initiatief ! Altijd leuk om je werknemers ook eens iets gezonds te kunnen geven. En alleen maar fruit op kantoor was toch maar een beperkt succes. Keep on going !!

Maarten Bosmans

CFO

JustBite is onontbeerlijk voor elke werkgever die de gezondheid van zijn werknemers hoog in het vaandel draagt ! Gedaan met de ongezonde snoepautomaten en megaconcerns die ons verslaafd maken aan ongezonde suikers

Joke

IT Recruiter

Het team van Justbite heeft alles tot in de puntjes verzorgd om een collega een overheerlijk verjaardagsgeschenk te bezorgen! Zelfs in deze tijden waar dat levertermijnen niet meer bestaan bij grote bedrijven, slagen zij er toch in om zich op deze manier te onderscheiden. Ze hebben ervoor gezorgd dat het pakket op de juiste datum toekwam. Ik kon Kevin heel gemakkelijk bereiken via LI en hij was erg toegankelijk en open in communicatie! Bedankt voor de goede zorgen!

Mirjam

Snelle, prettige service en fijne communicatie. Mooie vormgeving van boxen met heerlijke producten!

Ine

Goede service, zeer lekkere en gezonde snacks. Kortom, ideaal als pauzemomentje tijdens een virtuele of real life teambuilding. Ook de gepersonaliseerde boodschap en snelle levering aan huis was top!

Leuk contact met de oprichter, zeer correcte service en een super-suprise doos voor onze medewerkers vol energie

Ruud

Zaakvoerder bij OPTIMOSA

Toffe box gekregen vol gezonde (en vooral lekkere!) snacks. Goede service, leuke beleving. Meer moet dat niet zijn!

Wannes Wylin

Zaakvoerder bij Sustainable Creations

Wetende dat je jouw team een gezonde dosis energie aanlevert, fysiek onder de vorm van de snacks en mentaal door dit pakketje te geven, is dit een no-brainer. En het is gewoon fantastisch om hun reacties te lezen nadat ze de snackbox thuis ontvangen hebben.

Xavier

Founding Partner

Een bedrijf leer je écht kennen wanneer het even misloopt: een pakketje bleek niet leverbaar maar dat werd prompt opgelost. En alle ontvangers waren heel erg blij met hun box. Top concept, top uitvoering!

Melissa

Digital Marketeer

Wij wilden 1 van onze medewerkers verrassen met een lekker en gezond pakketje om te herstellen na zijn operatie. Naast de snelle en vriendelijke service, viel ook het pakketje in de smaak, zeer lekker en natuurlijk ook gezond! Zeker een aanrader :)

Raf

Director

Persoonlijke service en kwaliteitsprodukten. Veel succes !

Zeer vlotte verwerking van de bestelling. Heel toffe reacties van de medewerkers ontvangen !!

Annelies

Echter aanrader! Leuk concept met heerlijke producten. Allemaal vegan was een extra troef ;) Daarnaast ook een super service van Kevin, heel persoonlijk gericht.

Greet Maeyaert

Founder bij The Kensho Company

Goeie service, gevarieerd aanbod

Niko N.

Zaakvoerder

Dankzij Justbite bieden we nu gezonde snacks aan op kantoor, het is altijd een plezier om de nieuwe box te ontvangen en de verschillende soorten snacks te ontdekken.

Toon

Zaakvoerder

Stuk voor stuk lekkere gezonde snacks, aanrader.

Sarah

JustBite is een fantastische manier om op kantoor toch te snoepen, zonder schuldgevoel. Gedaan met middagdipjes en een nodeloos ingewikkelde ingrediëntenlijst trachten te ontleden. Ook aangenaam verrast over de uitgebreide selectie, die telkens anders is. Voor herhaling vatbaar!

Ellen

De box ontvangen is echt een moment naar uit te kijken met team! "Welke snacks werden er deze keer geleverd? :)"

Isabel T.

Stuk voor stuk lekkere snacks. Wel even wennen aan de smaak, maar nadien super.

Tevreden van JustBite?

×