Ons verhaal

JustBite gelooft in een betere wereld voor iedereen: voor jou, voor je omgeving, voor de samenleving én voor de planeet. Hoe ons verhaal tot vandaag is verlopen, lees je hier!
Ergens in 2018...

Hoe het allemaal begon…

Als fervent (duur)sporter met een grote passie voor gezonde voeding zag Kevin in 2017 dat veel zogenaamde ‘gezonde’ tussendoortjes op de markt toch vaak veel suikers, vetten of andere toevoegingen bevatten. 

Dat moest toch beter kunnen, vond hij. En ja, een jaar later (in 2018) ontwikkelde hij samen met een diëtist een model om evenwichtige snacks te screenen. De frustratie die hij voelde, zette Kevin zo om in een positief en ondernemend idee  - et voilà: JustBite was geboren.

Een winning team

Kevin & Aitor

De ondernemersgeest van Kevin was niet nieuw. Al tijdens zijn studies zette hij zijn eerste ondernemende stappen – samen met studiegenoot en goede vriend Aitor.

Aitor raakte professioneel geboeid door het fenomeen verandering: Hoe help je mensen inzien dat verandering belangrijk is en vaak ook goed?

En omdat kiezen voor een gezonde levensstijl en bewuster eten vaak een kwestie verandering is… is Aitors expertise meer dan welkom bij JustBite.

De wereld gezonder maken, pauze na pauze

Onze visie op gezondheid verandert: de focus verschuift van behandelen en genezen naar voorkomen. Een gezonde geest in een gezond lichaam, onder andere door gezonder te eten en te leven. 

Om dezelfde reden eten we ook steeds meer plantaardig. En dat is dan weer goed voor onze planeet.

Maar grote ambities realiseer je niet alleen. Wij zetten graag mee onze schouders onder deze verschuiving. Want elke verandering begint met een eerste kleine stap. Of - in ons geval - een kleine hap.

Small Bites, Big Difference

JustBite gelooft echt in een betere wereld: voor jou, voor je omgeving, voor de samenleving én voor de planeet.

Slim en gezond snacken draagt bij tot een gezonder lichaam, meer energie & een betere weerstand, minder druk op ons gezondheidssysteem én een kleinere ecologische voetafdruk. En zo dragen we samen bij tot een betere wereld.

Om dezelfde reden willen we ook verschil maken in onze manier van zakendoen: de Sustainable Development Goals van de VN zijn een onmisbaar onderdeel van ons dna. Benieuwd naar onze aanpak?

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×