Ontmoet het team

Ons winning team heeft een passie voor gezonde snacks en een gezonde levensstijl. Ontdek de drijvende krachten achter JustBite.
Kevin Ringoot, founder van JustBite
Founder

Kevin Ringoot

Kevin is fervent (duur)sporter en gepassioneerd door gezonde voeding. Maar in zijn zoektocht naar gezonde snacks ondervond hij dat nog te veel zogenaamd gezonde tussendoortjes veel suikers, vetten of andere toevoegingen bevatten. Dat moest beter kunnen...

Kevin op LinkedIn

Co-founder

Aitor Somers

Tijdens zijn carrière van tien jaar raakte Aitor geboeid door het fenomeen verandering: Hoe help je mensen inzien dat verandering belangrijk is, noodzakelijk en vaak ook goed? En omdat kiezen voor een gezonde levensstijl en bewuster eten vaak een kwestie verandering is… is Aitors expertise meer dan welkom bij JustBite.

Aitor op LinkedIn

Kevin Ringoot, founder van JustBite
Business development manager

Matthias De Langhe

Als sportfanaat hecht Matthias veel belang aan gezonde voeding en dito levensstijl. Omdat hij zelf graag snackt, weet hij heel goed dat het belangrijk is om te weten wat je eet. Samen met het team van JustBite wil hij anderen daar ook bewust van maken. Gezonde snacks voor een gezond lichaam vol energie. Mooi toch?

Matthias op LinkedIn

General operations & team manager

Ada Van Waes

Eenmaal klant van JustBite was het zaadje geplant, dat smaakte naar meer. Ada is de definitie van een brede generalist die graag het hele plaatje ziet. Met haar economische achtergrond en haar creatieve aanleg, vormt ze een perfecte aanvulling op het team. Haar moeizame zoektocht naar de juiste snacks in het kader van haar eigen gezondheid, maakt haar een echte ambassadeur voor het bedrijf.

Ada op LinkedIn

×