Ontmoet het team

Ons winning team heeft een passie voor gezondere snacks en een gezondere levensstijl. Ontdek de drijvende krachten achter JustBite.
Kevin Ringoot, founder van JustBite
Founder

Kevin Ringoot

Kevin is fervent (duur)sporter en gepassioneerd door gezonde voeding. Maar in zijn zoektocht naar gezonde snacks ondervond hij dat nog te veel zogenaamd gezonde tussendoortjes veel suikers, vetten of andere toevoegingen bevatten. Dat moest beter kunnen...

Kevin op LinkedIn

Co-founder

Aitor Somers

Tijdens zijn carrière van tien jaar raakte Aitor geboeid door het fenomeen verandering: Hoe help je mensen inzien dat verandering belangrijk is, noodzakelijk en vaak ook goed? En omdat kiezen voor een gezonde levensstijl en bewuster eten vaak een kwestie verandering is… is Aitors expertise meer dan welkom bij JustBite.

Aitor op LinkedIn

Kevin Ringoot, founder van JustBite
Operations & customer success manager

Matthias De Langhe

Als sportfanaat hecht Matthias veel belang aan gezonde voeding en dito levensstijl. Omdat hij zelf graag snackt, weet hij heel goed dat het belangrijk is om te weten wat je eet. Samen met het team van JustBite wil hij anderen daar ook bewust van maken. Gezonde snacks voor een gezond lichaam vol energie. Mooi toch?

Matthias op LinkedIn

Sam Debruyn, founder van JustBite
Account manager

Sam Debruyn

Sam is een vrolijke gast die graag anderen helpt en zweert dat Aiki-noedels het echte geheim voor geluk zijn. Hij is op een missie om snacken gezonder te maken voor iedereen. Want wie houdt er nou niet van een lekkere snack?

Sam op LinkedIn

En de geweldige mensen in ons magazijn!

×