Ontmoet het team

Ons winning team heeft een passie voor gezonde snacks en een gezonde levensstijl. Ontdek de drijvende krachten achter JustBite.
Kevin Ringoot, founder van JustBite
Founder

Kevin Ringoot

Kevin is fervent (duur)sporter en gepassioneerd door gezonde voeding. Maar in zijn zoektocht naar gezonde snacks ondervond hij dat nog te veel zogenaamd gezonde tussendoortjes veel suikers, vetten of andere toevoegingen bevatten. Dat moest beter kunnen...

Kevin op LinkedIn

Co-founder

Aitor Somers

Tijdens zijn carrière van tien jaar raakte Aitor geboeid door het fenomeen verandering: Hoe help je mensen inzien dat verandering belangrijk is, noodzakelijk en vaak ook goed? En omdat kiezen voor een gezonde levensstijl en bewuster eten vaak een kwestie verandering is… is Aitors expertise meer dan welkom bij JustBite.

Aitor op LinkedIn

Kevin Ringoot, founder van JustBite
Customer succes manager

Alexander Lecot

Vanuit zijn eigen ervaringen groeide Alexanders passie voor gezonde voeding en sporten. Hij schoolde zichzelf bij en volgde een opleiding Voedingskunde. Samen met Kevin en Aitor is het zijn missie om mensen bewust te maken van de gevaren van een ongezond voedingspatroon. “We krijgen maar één lichaam. Dan moeten we het ook de brandstof geven die het verdient.”

Alexander op LinkedIn

Office & customer succes manager

Anne Pieters

Anne is een echte cijfers- en lettersfreak en voelt zich top in innovatieve ondernemingen, waarbij ze zich volledig kan ontplooien. Werken met een superteam is voor haar zeer belangrijk en ze is steeds bereid om telkens opnieuw de handen uit de mouwen te steken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. In het geval van JustBite is dit de wereld een beetje gezonder maken, pauze na pauze.

Anne op LinkedIn

×