Learning snacks

Blog

Laat je inspireren door onze blogartikels over gezond snacken, gezond pauzeren, (valse) voedingsclaims en een fijne werkplek.

Populaire artikelen

Trouwens, wist je dat je in onze gezonde snackboxen ook altijd een toffe Learning Snack vindt? Een hapklaar brokje informatie over gezond snacken, voedingslabels lezen en gezondheidsclaims.

Gezond Paasgeschenk thumb

Verras je werknemers met een origineel paasgeschenk.

Hoera, de lente komt weer in zicht en we kunnen eindelijk uitkijken naar langere dagen, meer zon en natuurlijk…. de paashaas thuis of op kantoor! Kies er dit jaar eens voor om je werknemers met een gezonder en origineler cadeau te verwennen met Pasen.
Lees verder
Gezond snacken tijdens een online evenement

Hoe verras je de deelnemers van jouw online event?

Leestijd: 3 min. De shift naar virtuele events Om een antwoord te bieden op de beperkingen die gepaard gaan met COVID-19, kiezen organisatoren van (betalende) events voor een 100% online format. Voorbeelden hiervan zijn “ The HR virtual summit “ , " thenextweb " en het BAM marketingcongres (om er maar enkele op te noemen). Ook interne corporate evenementen zoals: personeelsfeesten, seminaries, teambuilding activiteiten, “de dag van” , sales meetings,  product lanceringen... organiseren noodgedwongen een digitaal congres of event. De opportuniteiten Online events brengen heel wat voordelen met zich mee:Schaalbaar: een online event is niet locatie- en/of tijdsgebonden. Er is geen beperking...

Lees verder

Zin in een gezonde snack?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

Goesting in onze nieuwsbrief?

Boeiende weetjes over gezonde snacks en gezond leven in je digitale brievenbus? Tips & tricks om van je bedrijf een leuke en gezonde werkplek te maken? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en laat je elke maand inspireren!

×