Leestijd: 3 min.

Geschenk voor secretaressedag

Op 15 april 2021 is het weer zover, dan is het Administrative Professionals Day aka Secretaressedag! Voor je naar de bloemist rent om snel het obligate (en cliché) boeket snijbloemen te bestellen, lees eerst onze 5 tips voor een verrassende en originele manier om jouw ondersteunende duizendpoot in de watten te leggen.

Ga dit jaar eens verder dan letterlijk ‘in de bloemetjes zetten’ en verras je administratieve superheld(en) met gezonde en duurzame ideetjes. Tover een glimlach op hun gezicht en geef hun energie nog een extra boost! Iedereen blij!

Bring on die ideeën!

1. Een écht groen cadeau

En nee, dan hebben we het dus niet over snijbloemen die meestal helemaal niet ecologisch zijn! Wat dacht je van een eco-friendly doe-het-zelf kit om geurkaarsen te maken? Zo kunnen ze na een drukke dag genieten van een rustmomentje met hun eigen geurkaars op basis van natuurlijke ingrediënten.

Of wat dacht je van een appelboom-pakket? Zo geef je een duurzaam cadeau als symbool voor jullie duurzame samenwerking. Zoals je het boompje kan laten groeien, wil je je administratieve kracht ook helpen groeien en ondersteunen in hun rol.

2. Een box vol gezonde snacks

Al die administratieve awesomeness vraagt energie! Hoe kan je deze energie beter bijvullen dan met een box tjokvol heerlijke en vooral gezonde snacks!? Gun je administratieve medewerker het beste en geef hen snacks die ook nog eens goed zijn voor lichaam en geest. Boost hun concentratie en zorg dat ze geen last hebben van suikerdips.

Kies voor een snackbox van JustBite, geleverd op kantoor of thuis! Zo geef je een gezond alternatief voor de ongezonde opties, zoals pralines, koekjes, ....

Toon je administratieve medewerkers dat je om hen en hun gezondheid geeft.

 

Ontdek onze snackboxen

3. Een (online) sportabonnement

Niets zo ontspannend na een drukke werkdag dan je eens goed in het zweet te werken. Gun je administratieve duizendpoot de ontspanning en gezondheid die hij of zij verdient en geef hen een abonnement op een sportclub cadeau. En waarom niet, doe er nog een gepersonaliseerde sporttas met het bedrijfslogo bovenop! 

In Corona-tijden kan je perfect online deelnemen aan groepslessen om zo van thuis uit aan je conditie te werken. Je medewerker springt voortaan vol energie doorheen de dag!

4. Een pakket gezonde verzorgingsproducten

Met een pakket gezonde verzorgingsproducten geef je een wellness-verwenmomentje voor thuis cadeau. Je administratieve medewerker kan genieten van een echt pamper moment in eigen badkamer en zal stralen als nooit tevoren in de komende digimeetings of op kantoor!

Kies bijvoorbeeld voor een cadeaupakket van RainPharma en geef hem of haar een cadeau waarvan je zeker bent dat er geen chemische rommel in zit. 

Of met de gift box met handcrème en hand wash van Cîme leg je die druk typende handen extra in de watten.

5. Een belevenis in de natuur

Tot rust komen in de natuur, een verkwikkende wandeling, een oppeppende buitenactiviteit, … De natuur is goed voor ons en werkt zeer ontspannend.

Geef je administratieve medewerkers een mentale boost en stuur hen de natuur in. Laat hen weten dat je al hun inspanningen waardeert en hun gezondheid belangrijk vindt. Geef bijvoorbeeld eens een dagje buiten cadeau. Er is voor elk budget en elke wens een cadeau te vinden.

Bedank je administratieve medewerkers dit jaar dus eens op een originele manier. Laat hen weten dat je hen waardeert en gun hen het beste met een gezond en duurzaam geschenk.

Wedden dat jouw administratieve manusje-van-alles nóg meer zal shinen?

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×