Leestijd: 5 min

Eindejaarsgeschenk personeel

Het is bijna alweer die tijd van het jaar! De tijd van glinsterende kerstlichtjes, kersttruien-dag op kantoor en het moment waarop je je werknemers kan verrassen met een origineel eindejaarsgeschenk.Maar misschien knelt daar het schoentje? Je wilt wel graag eens iets anders doen, maar je hebt helemaal geen inspiratie?

We geven graag enkele tips mee zodat je je werknemers op een originele manier kan laten merken dat je hun inspanningen apprecieert. In deze pittige tijden is connectie maken met elkaar belangrijker dan ooit en een fijn geschenkje kan daarbij helpen. Ga dit jaar voor een origineel en gezond eindejaarsgeschenk dat de boodschap aan je werknemers goed overbrengt. Geef hen een welgemeende bedankt en maak de connectie met je teamleden ijzersterk.

1. Let’s get personal

Met een standaard, onpersoonlijk geschenk geef je eigenlijk een verkeerde boodschap. Zo lijkt het wel alsof het je werknemers niet belangrijk genoeg zijn.

Kies dus voor een geschenk waarbij je een persoonlijke boodschap kan voegen, zodat je werknemers zich écht geapprecieerd voelen. Aan de boxen van JustBite bijvoorbeeld kan je een persoonlijk kaartje toevoegen, zodat je teamleden zich meteen aangesproken voelen bij het openen van hun doos. 

Een cadeau krijgen met een persoonlijke boodschap erbij, dat maakt toch het verschil?

Gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk personeel

2. Branded experience

Met al het thuiswerk van de voorbije maanden, is het moeilijk voor werknemers om zich verbonden te voelen met hun werkgever. Geef hen een nuttig en handig geschenk met het logo van het bedrijf, zodat ze zich opnieuw verbonden voelen met hun werkgever

Een sterke employer branding kan het engagement, de betrokkenheid en het werkgeluk van je werknemers serieus boosten. Het eindejaarsgeschenk is een mooie manier om je medewerkers nogmaals connectie te laten maken met de unieke waarden en de bedrijfscultuur van het bedrijf.

We geven je hier graag enkele concrete ideeën voor branded gifts!

3. Gezond 

Wie zegt dat je je werknemers moet overladen met pakketten vol chips, snoep en alcoholische dranken voor een geslaagd eindejaarsgeschenk? Kies voor een gezond alternatief en laat je werknemers voelen dat je hen niet enkel apprecieert maar dat je ook begaan bent met hun gezondheid en welbevinden.  Ga niet voor woorden maar voor daden en wens je werknemers een goede gezondheid in het nieuwe jaar door hen een gezond geschenk te sturen.

Samen kleine stappen zetten om elke dag gezonder te gaan leven, kan motiverend werken om volledig te gaan voor een gezondere levensstijl. En gezonde mensen zijn gelukkige mensen. Geef je werknemers dat eerste zetje met een gezond geschenk.

De snackboxen van JustBite als eindejaarsgeschenk, zullen je werknemers gegarandeerd verrassen en heerlijk gezond laten genieten. Bovendien zijn ze personaliseerbaar en bevatten ze tips voor gezond pauzeren op het werk.  Go for healthy dit jaar, want gezondheid is belangrijker dan ooit.

Gezond eindejaarsgeschenk personeel

4. Out of the box

Stap weg van de platgetreden paden en kies eens voor iets anders dan die eeuwige fles champagne of wijn. Denk even out of the box. Je werknemers zullen verrast zijn en het geschenk zal zeker zijn effect niet missen, want ze verwachtten alweer een fles champagne, jeuj. 😉

Geef hen een geschenk dat fun en onverwacht is en zorg dat je eruit springt als werkgever dit jaar. Wat dacht je van cinema tickets nu we terug buiten mogen komen of een wellness momentje zodat je werknemers even helemaal kunnen herbronnen. Laat je verbeelding de vrije loop en maak je werknemers écht blij dit jaar.

Of denk letterlijk in the box en geef hen een snackbox vol verantwoord lekkers voor een gezonde pauze. JustBite got you covered!

5. Doe iets samen

Nu er opnieuw wat meer activiteiten zijn toegelaten, kan een leuke teambuilding als eindejaarsgeschenk wonderen doen voor de teamspirit en het welbevinden van je werknemers. Het hoeft niet altijd een fysiek geschenk te zijn. Er samen op uit trekken, kan als geschenk ook zeker tellen!

Wakker wat gezonde competitiviteit en fun aan met een tourtje elektrisch karten en trakteer je werknemers tijdens de pauze op een gezonde snack! Of trek er samen op uit en ga voor een heerlijke teambuilding: leef jullie uit tijdens een percussie-workshop of ga voor een partijtje laser kleiduifschieten!

De winnaar krijgt natuurlijk eeuwige glorie op jullie wall of fame op kantoor!

Ga dus voor een zeer geslaagde eindejaarsperiode en trakteer je werknemers op een leuk eindejaarsgeschenk dat ze niet snel zullen vergeten.

Ontdek onze eindejaarsgeschenken.

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×