Leestijd: 3 min

Sinterklaasgeschenk personeel

Wat als je dit jaar je werknemers eens een gezond Sinterklaasgeschenk zou geven in plaats van hen te bedelven onder een berg ongezond snoepgoed? Steeds hetzelfde snoepgoed dat ze trouwens al elk jaar krijgen.

Met een gezond, origineel geschenk voelen je werknemers zich even gewaardeerd, maar je bespaart hen de indigestie en de sugar highs & lows. Om nog maar te zwijgen van die voortdurende sugar cravings.

Nog niet overtuigd? We zetten 3 redenen voor je op een rij waarom het een goed idee is om dit jaar te kiezen voor een gezond Sinterklaasgeschenk.

1. “Tis eens iets anders”

Verandering van spijs doet eten! Maak het je werknemers makkelijk om eens iets anders te proberen en te ontdekken door het hen eenvoudigweg cadeau te doen.

Ook al lijkt een mand vol chocolade-mannetjes en een berg snoepgoed bestellen makkelijk, gezond snacken is dat ook! En nee, dan hebben we het niet over dat ene verdwaalde mandarijntje tussen al het suikergoed.

Want met de gezonde snackboxen van JustBite wordt dat gezonde Sinterklaasgeschenk bedenken echt een no brainer. Wij deden het denkwerk al voor jou en alle snacks in onze boxen worden eerst aan een streng selectieproces onderworpen. Zo ben je zeker dat wat je je werknemers geeft gezond én vooral ook lekker is!

Dus ga dit jaar voor iets anders dan die platgetreden chocolade-paden en verras je team eens écht deze Sinterklaas. Je hebt vast en zeker meteen hun aandacht met een ander, gezond Sinterklaasgeschenk.

Sinterklaasgeschenk personeel personalisatie kaartje

2. Waardering voor je werknemers

Door je werknemers een gezond Sinterklaasgeschenk te geven, toon je hen niet enkel dat je aan hen denkt en hen wilt bedanken. Je laat hen ook voelen dat je je mee wilt inzetten voor hun gezondheid. Dat jij als werkgever wilt investeren in het welbevinden van je teamleden en dat je wilt dat ze zich lekker in hun vel voelen. Je toont hen dat je hen echt waardeert.

Bovendien werkt samen bouwen aan een gezond pauzemoment aanstekelijk. 

Door stap voor stap te gaan voor gezonde pauzemomenten, bereik je samen niet enkel snelle resultaten op korte termijn. Je voelt je snel beter, maar ook op lange termijn kan je je lichaam een heleboel nare gevolgen besparen. En gezonde mensen, zijn gelukkige mensen!

Samen voor gezond gaan, creëert groepssfeer, fun op het werk en een positieve vibe.

3. Verhoogde productiviteit

Needless to say dat je werknemers zich niet zo lekker voelen als ze zich op een berg chocolade en snoepgoed hebben gegooid. Hun concentratie vertrekt met Sinterklaas mee naar Spanje en ze voelen zich moe en hangry

Goed uitgebalanceerde, gezonde tussendoortjes daarentegen besparen jouw werknemers die gevreesde sterke schommelingen in hun bloedsuikerspiegel. Want het zijn net die sterke schommelingen die zorgen voor hongeraanvallen, een algemeen blèh-gevoel en een verlies aan concentratie.

Gezonde snacks kunnen net voor een boost in de concentratie zorgen. Want dankzij hun goede, weldoordachte samenstelling zorgen ze dat de energie beter verspreid wordt doorheen de dag en ze houden de bloedsuikerspiegel stabiel. Ga voor gezond en zie de productiviteit en het geluksgevoel van je werknemers recht evenredig stijgen! 

Sinterklaasgeschenk voor personeel

Wat brengt de Sint dit jaar bij jullie op kantoor?

Ontdek onze Sinterklaasboxen

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×