Stagiaires bij JustBite

Maak kennis met onze stagiaires en ontdek tal van onvergetelijke geschenkideeën om je stagiair(e)s welkom te heten op kantoor. 

Een stagiair(e) een geschenk geven, toont blijk van appreciatie en vertrouwen. Had je er al aan gedacht om een geschenk te geven op de eerste werkdag? De stagiair zal zich gewaardeerd voelen en je geeft de boodschap dat hij of zij welkom is. 

Een origineel geschenk vinden is niet altijd gemakkelijk. Al snel vervallen we in de klassiekers die al snel in een hoekje belanden. We stelden een lijstje samen met originele geschenken die gegarandeerd zullen bijblijven. 

Ben je klaar om de eerste werkdag van je stagiair(e)s onvergetelijk te maken? Lees dan zeker verder!

De eerste vraag die je je best stelt bij het bedenken van een geschenk is welke waarden of boodschap je wilt uitdragen. Probeer dit vervolgens te vertalen in een geschenk dat past binnen jullie cultuur en de waarden van het bedrijf. We helpen je op weg:

Laat je inspireren met deze 12 ideeën voor welkomstgeschenken:

1. Relevant boek

Learning is key! De bedoeling van een stageplaats aan te bieden is toch dat je wil dat de stagiair op het einde heel wat bijgeleerd heeft. Dat ze kennisgemaakt hebben met het bedrijfsleven en dat ze het gevoel hebben klaar te zijn voor de arbeidsmarkt. Althans, zo ziet Kevin - de oprichter van JustBite - het.

In het kader daarvan kregen onze stagiaires een boek dat in lijn ligt met de opdrachten die ze zullen uitvoeren. We hebben op dit moment 3 stagiaires aan boord die willen bijleren op vlak van digitale marketing.

We schonken hen de De Online Marketing Tornado - De blauwdruk voor een wervelende online business. 

Welkomtgeschenk stagiaires of medewerkers

2. Healthy snacks 

In ons geval… een no-brainer, maar heb je er zelf al aan gedacht om een box vol gezonde snacks te geschenken? Gezonde snacks zorgen ervoor dat het energiepeil en concentratievermogen op peil blijven. De snacks zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van samenstelling en zijn bovendien superlekker van smaak (win-win). 

3. Waardevolle opleiding

Investeer in het proces om stagiair(e)s voortdurend te laten bijleren. Hiermee schenk je niet enkel iets aan de stagiair, maar daar zal je als bedrijf ook de vruchten van plukken.

Bij ons kreeg elk stagiaire toegang tot de volledige Internet Marketing Unie - Academy.

Denk na over de inhoud van de stage en de doelstellingen die de stagiair wil bereiken om vervolgens een passende opleiding naar voren te schuiven. 

Gezonde geschenkbox

4. Een fitnessabonnement of abonnement in een sportclub

Onder het motto “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Indien je als werkgever aandacht besteedt aan het welzijn van jouw werknemers zal dit leiden tot betere prestaties en een hogere productiviteit.

Loopt de stagiair(e) 4 maanden stage? Schenk hen een fitness- of sportabonnement van 4 maanden bij een sportclub in de buurt.

Gezond ontbijt

5. Uitgebreid ontbijt

Beeld je in… het is je eerste werkdag. Met veel spanning kom je toe op het bedrijf waar je stage gaat lopen. Je wordt verwelkomd door je stagebegeleider, krijgt een rondleiding en maakt kennis met de collega’s. Vervolgens wordt er je een bureau toegewezen, een bureau vol lekkers om de dag te starten... 😍

Zoek een lokale handelaar die je hiervan kan voorzien.

6. Een koptelefoon of oortjes

Een must voor wekelijkse meetings of conference calls.

7. Drinkfles

Een herbruikbare waterfles is een echte must-have op kantoor. Bovendien is dit goed voor het milieu. Een trendy drinkfles stimuleert om water te drinken om zo doorheen de dag gehydrateerd te blijven. Door voldoende water te drinken, krijgt het metabolisme een boost en zorgt het voor een betere concentratie en een verbeterd kortetermijngeheugen. 

8. Powerbank

“Batterij bijna leeg”. Iedereen herkent deze zin wel. Niets zo vervelend als dat... Niemand heeft graag een lege batterij, dus dit geschenk zal sowieso gebruikt worden. Powerbanks worden steeds uitgebreider en bevatten meer opties. Probeer dit ook creatief aan te pakken en hier jouw eigen “branded touch” aan te geven.

Kevin met t-shirt van JustBite

9. Branded T-shirt/trui

Geef een gepersonaliseerde trui cadeau met jouw bedrijfsnaam/bedrijfslogo op zodat de stagiair(e) zich meteen welkom voelt in het team. Jouw medewerkers, alsook jouw stagiair(e)s zijn ambassadeurs van jouw bedrijf. In bedrijven zoals bijvoorbeeld Google lopen de medewerkers rond met branded truien omdat ze trots zijn om te werken voor hun werkgever. 

10. Internship survival kit

Stel zelf een survival kit samen om de stagiair zijn eerste dag te laten overleven. Deze kit kan je zelf samenstellen naar keuze, bijvoorbeeld door het toevoegen van kantoorbenodigdheden zoals pennen (bedrukt met bedrijfslogo), post-its, notitieboekjes, maar ook onder andere muntjes, lippenbalsem... Het is leuk om hier handgeschreven post-its aan toe te voegen met een bijbehorend toepasselijk tekstje.
Door een persoonlijke toets te geven aan je geschenk voelen werknemers zich meer gewaardeerd.

11. Bluetooth speakers

Bluetooth speakers zijn makkelijk overal mee naar toe te nemen en je kan ze met verschillende apparaten verbinden. Luidkeels meezingen met muziek onder de douche, een yogasessie voor het slapen gaan…. 

12. VR-bril

Wil je je graag profileren als een innovatief en creatief stagebedrijf? Dan is een VR-bril een ideaal geschenk. Jouw stagiair(e) laten werken vanop een tropisch eiland of liever in een afgesloten werkomgeving? Het kan allemaal, met de app Breakroom kan je volledig zelf jouw werkplek bepalen. Maar natuurlijk kan de boog niet altijd gespannen staan. De VR-bril biedt ook tal van toepassingen om te ontspannen: sporten, gamen... 

Zo! We hopen je te hebben geïnspireerd met leuke en vernieuwende geschenkideeën waarmee je stagiair(e)s echt welkom heet! Welke is jouw favoriet? We zijn benieuwd om ze te vernemen in de comments hieronder.

Succes!


Maak je nog even kennis met onze toppers?

Met véél trots stellen we jullie 3 toppers voor die ons team de komende periode zullen versterken. Elk met z’n eigen ervaring, doelstellingen en ambities.

Let’s do this ladies 🙌

Sofie van der Ha

Sofie (25) is studente postgraduaat Digital Marketing Communication aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze loopt stage van april tot juni en biedt tijdens deze periode ondersteuning op vlak van digitale marketing. We gaan haar onderdompelen in de wondere wereld van online ads, Search Engine Optimization, Conversion Rate Optimization, content marketing… en nog zoveel meer!

Sofie van der Ha - Stage JustBite
 • Hoe ziet jouw ideale pauzemoment eruit? 10 minuten buikspieroefeningen
 • Wat is jouw favoriete tussendoortje? Als tussendoortje eet ik graag blauwe bessen, hier kan ik echt van genieten.  
 • Waarom heb je voor JustBite gekozen om stage te lopen? Enerzijds sprak het gevarieerde takenpakket mij aan, geen enkele dag is hetzelfde! Ook leek een start-up mij een boeiende omgeving om in terecht te komen om zoveel mogelijk ervaring op te doen op verschillende vlakken. Anderzijds heb ik ook interesse in gezonde voeding en experimenteer ik graag zelf al eens in de keuken om nieuwe gerechten en snacks uit te proberen.

Femke De Keyser

Femke (21) is studente marketing aan de Arteveldehogeschool in Gent. Naast haar studies en bijhorende stage besloot ze op zoek te gaan naar een studentenjob die haar opleiding aanvult. Femke biedt ondersteuning op vlak van digitale marketing, met focus op content creatie.

Femke De Keyser - Stage JustBite
 • Hoe ziet jouw ideale pauzemoment eruit? Mode-inspiratie opdoen! Even bladeren door mijn favoriete magazine of even scrollen op Pinterest, dat vind ik écht relaxerend. Iets leuks creëren met de stuks die al in mijn kast hangen of inspiratie voor de volgende shopping spree, dat geeft me energie!
 • Wat is jouw favoriete tussendoortje? Ik eet enorm graag fruit, het liefst mango. Als ik daar yoghurt bij doe, ben ik een aantal uren gelukkig!
 • Waarom heb je voor JustBite gekozen om stage te lopen? Een stage is het voor mij niet echt, ik werk een dag per week als jobstudente. Ik had reeds een studentenjob bij Levi’s maar het concept van JustBite en zijn gezonde snacks, plus de flexibiliteit die we krijgen als stagiaires, gaven me meer dan genoeg redenen om er een tweede studentenjob bij te nemen! Nu heb ik studentenjobs die allebei in lijn liggen met mijn passies: gezonde snacks en mode!

Naziha Kaddouri

Naziha (19) is een studente Communicatiemanagement aan Howest in Kortrijk. Een echte spring in het veld en is daarom blij dat ze nu deel mag uitmaken van JustBite. Ze zal hier 4 weken stage lopen en zal zich vooral focussen op digitale marketing (ads, content creatie, social media, e-mail marketing etc.)

Naziha Kaddouri - Stage JustBite
 • Hoe ziet jouw ideale pauzemoment eruit?
  Mijn ideale pauzemoment is samen met de collega’s even genieten in de buitenlucht. Gezien de omstandigheden zal ik dit doen vanuit mijn kot 😊
 • Wat is jouw favoriete tussendoortje?
  Een energiereep met chocoladestukken, want ik hou van chocolade en haal daar mijn energie uit. 
 • Waarom heb je Justbite gekozen om stage te lopen?
  Het gezond eten op de werkvloer begint meer en meer een echte trend te worden, ik vond het daarom interessant om van zo een beginnende trend en een startende onderneming een periode deel te mogen uitmaken en zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Ik vind het belangrijk dat mensen weten dat er genoeg gezonde snacks bestaan die net zo lekker of zelfs lekkerder zijn dan de snacks die vol suiker zitten.

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×