Leestijd: 5 min.

Innerme Protein Bar Amandel Abrikoos

Om als snack in het assortiment van JustBite te mogen shinen, moet je wel wat in je mars hebben! Want we onderwerpen elke snack uit ons assortiment eerst aan een streng selectieproces. In onze snack reviews stellen we je daarom graag meer in detail voor aan onze snacks. We delen ook onze bevindingen en de redenen waarom we de snacks hebben geselecteerd.

De snacks die we deze keer onder de loep nemen zijn de Protein Bars van Innerme!

Innerme, Nature keeps you going

Innerme ontwikkelde met veel passie een volledig assortiment gezonde (sport)voeding op basis van natuurlijke, plantaardige en biologische ingrediënten. 

De tussendoortjes, repen, gels, drinks en shakes van Innerme zijn zorgvuldig samengesteld met de juiste natuurlijke ingrediënten en bieden jou stuk voor stuk de nodige energie, kracht en efficiënte recuperatie. Alle Innerme producten zijn bovendien licht verteerbaar.

Oprichter Dirk Baelus besloot na een lange ongezonde periode om het roer volledig om te gooien en volgens de drie kernwaarden van Innerme te gaan leven: simpel, eerlijk en puur. Na een ongezond leven als uitbater van een nachtcafé ging hij intensief sporten en groeide zijn passie voor natuurlijke en zuivere voeding uit tot een eigen productlijn van gezonde en pure sportvoeding. Bovendien worden de meeste producten, waaronder de Innerme Protein bars op volledig ambachtelijke wijze geproduceerd op Belgische bodem, meer bepaald in hun eigen fabriek in de Kempen. 

Met de producten van Innerme krijgt jouw lichaam datgene wat het nodig heeft om optimaal te functioneren en efficiënt te recupereren: producten op basis van volwaardige ingrediënten uit de natuur die minimaal bewerkt worden.

Dankzij de natuurlijke ingrediënten kan je lichaam sneller en efficiënter recupereren want deze zijn niet belastend voor je lichaam. In tegenstelling tot bijvoorbeeld ingrediënten zoals geraffineerde suikers waarvan je lichaam zichzelf moet herstellen.

 innerme logo

Puur natuur

De producten van Innerme bevatten steeds enkel de meest volwaardige, plantaardige en biologische ingrediënten. Bovendien kan je er zeker van zijn dat de Innerme lekkernijen:

 • Vrij zijn van geraffineerde suikers
 • Glutenarm zijn (de ingrediënten zijn van nature glutenvrij, maar contaminatie tijdens het productieproces kan niet volledig worden uitgesloten)
 • Lactosevrij zijn
 • Vrij zijn van kleurstoffen, synthetische stoffen, genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bewaarmiddelen
 • Vegan zijn (enkel de Energy Gels Endurance bevatten honing)

Snack in de kijker: Innerme Protein Bars

Innerme protein bar

De Innerme proteïnerepen bezorgen jou een zalig smeuïg tussendoortje met een heerlijke crunch. Ze zijn dus niet enkel om je vingers bij af te likken, ze hebben ook nog eens een aangename textuur!

Omdat ze vezel- en eiwitrijk zijn, kunnen ze je helpen om aan je dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen, je spieropbouw ondersteunen en je langer een verzadigd gevoel geven.

De Innerme Protein Bars komen in 2 heerlijke smaken:

 • Chocolade: ideaal voor de chocoholics onder ons die bewust kiezen voor gezonde opties
 • Amandel-Abrikoos: een combinatie to die for met zachtzoete abrikoos en dé klassieker amandel

Elke Innerme Protein Bar bezorgt jouw lichaam de broodnodige aminozuren om goed te kunnen functioneren. De onnodige bewaarmiddelen, kleurstoffen en geraffineerde suikers vind je uiteraard niet terug in deze gezonde lekkernij!

En zoals steeds bij producten van Innerme zijn ook de proteïnerepen vegan en glutenarm, opgebouwd met enkel biologische en volwaardige ingrediënten.

Met de Innerme Protein Bars kan je dus met een gerust hart genieten van jouw gezond tussendoortje. Ze zijn ideaal om te eten:

 • voor het sporten voor voldoende kracht en energie
 • tijdens lange duurinspanningen voor een optimale spreiding van je energie 
 • na het sporten voor een vlotte recuperatie en spierherstel
 • als tussendoortje op het werk of tijdens het studeren, als gezonde energieleverancier voor een optimale concentratie
 • als handig gezond tussendoortje onderweg of op reis

Aan jou de keuze of je gaat voor de Chocolate of de Amandel-Abrikoos! Of allebei natuurlijk!

Waarom zitten de Innerme Protein Bars in het JustBite assortiment?

Onze snacks komen niet zomaar in ons assortiment terecht. We onderwerpen ze eerst aan een uitgebreid selectieproces, waarbij de ingrediënten, de samenstelling en de smaak een uiterst belangrijke rol spelen. We geven je graag de redenen waarom de Innerme Protein Bars de test met glans hebben doorstaan.

Ingrediënten

De Innerme proteïnerepen bevatten enkel pure, natuurlijke, onbewerkte en volwaardige ingrediënten, zoals rijst, dadels, noten en zaden, quinoa, …

Bruine rijst eiwitpoeder bijvoorbeeld is een natuurlijk ingrediënt dat ideaal is voor de opbouw, het behoud en het herstel van sterke spieren. Het is bovendien licht verteerbaar, van nature glutenvrij en dankzij de plantaardige oorsprong ook zeer geschikt voor vegetariërs en veganisten.


Dankzij de natuurlijke en zo weinig mogelijk bewerkte ingrediënten van de Protein Bars, passen deze wonderwel in het JustBite assortiment.

Innerme Protein bar zonder verpakking

Samenstelling

De Innerme Protein Bars bevatten tal van belangrijke voedingsstoffen in een goede verhouding, met telkens een belangrijk gezondheidsvoordeel. We zetten de belangrijkste graag even in de verf.

Eiwitrijk

Eiwitten spelen een belangrijke rol in tal van processen in ons lichaam, zeker ook in de opbouw en het behoud van onze spiermassa. De Innerme Protein Bars kunnen jou helpen om aan een voldoende eiwitinname per dag te komen en helpen jou bij de optimale recuperatie van je spieren na een inspanning.

Vezelrijk

Voedingsvezels zijn onmisbaar in een gezond voedingspatroon. Ze dragen bij tot een gezonde spijsvertering en spelen een belangrijke rol in de preventie van tal van chronische aandoeningen. Ze zorgen er bovendien voor dat je veel langer een verzadigd gevoel hebt en zo minder snel terug honger krijgt. Kies je dus voor een Innerme Protein Bar, dan kom je al een stapje dichter bij je benodigde dagelijkse vezelinname en zorg je ervoor dat je langer voldoende energie hebt zonder hongeraanvallen.

Essentiële aminozuren

Aminozuren zijn ook onmisbaar voor een gezond lichaam. Ze staan in voor tal van belangrijke processen in ons lichaam, zoals bijvoorbeeld het vervoer en de opslag van voedingsstoffen, wondgenezing, energieproductie, …

We kunnen aminozuren niet zelf aanmaken en moeten ze dus volledig uit onze voeding halen. Handig als je lekkere snack alle 8 aminozuren bevat en jou hierin kan ondersteunen, toch?!

Smaak

Misschien wel het belangrijkste criterium! Hoe smaken de Innerme Protein Bars? Ons smaakpanel deed de test en kwamen tot de volgende conclusie:

De proteïnerepen van Innerme smaken heerlijk smeuïg en hebben een aangename en knapperige textuur. Ze smaken eigenlijk extra lekker omdat je weet dat je je gezondheid een handje helpt terwijl je geniet van je gezond tussendoortje.

Conclusie

De Protein Bars van Innerme zijn een mooi uitgebalanceerd en smakelijk tussendoortje, tjokvol volwaardige en natuurlijke ingrediënten. Ze helpen jou om met een gerust hart een gezonde pauze te nemen. Zo kan jij heerlijk genieten van je volle concentratie en heb je genoeg energie verspreid doorheen de hele dag.

De Innerme Protein Bars zijn dus het ideale tussendoortje voor sporters én niet-sporters die willen genieten van een evenwichtige, gezonde en vooral heel lekkere snack.

Doe vooral zelf de test en ontdek de Innerme Protein Bars in onze (sport)boxen voor thuis!

Links

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×