Snack Review Amarabar Peanut Butter - JustBite approved

Waarom de Amara Bars zo goed in de JustBite gezonde snackboxen passen? Je leest het hier!.

Bij JustBite gaan we er prat op dat onze gezonde snackboxen bomvol eerlijke, gezonde snacks zitten die bovendien likkebaardend lekker zijn. Maar vooraleer een gezonde snack een plekje in ons assortiment verdient, gaat er een streng en uitgebreid selectieproces aan vooraf. In onze snack reviews geven we je graag een kijkje in dit proces en deze keer tonen we je graag waarom de Amara Bars zeker een plekje verdienen in onze gezonde snackboxen.

Amara Bars, eat clean, be happy!

De Amara Bars zijn het levenswerk van patissier Bahar die vond dat het beter kon met het eten dat we in onze mond stoppen en hoe we met de wereld waarin we leven omgaan. Bahar voelde enkel teleurstelling na het proeven van de eiwitrepen op de markt met hun kunstmatige en chemische smaak. Ze wilde een reep creëren met een frisse, aparte en verrassende smaak die je smaakpapillen verwent.

Ze heeft haar passie voor patisserie ingezet om iets voedzaams en heerlijk te maken, een snack die niet enkel je smaakpapillen verwent maar al je zintuigen verrast met verschillende texturen en verrassende smaakcombinaties en ingrediënten. 

Met de Amara Bars wil ze ervoor zorgen dat gezondheid en verwennerij samenvallen in een heerlijk gezond verwenmoment.

De missie van Amara is om het leven van mensen te verrijken met een vernieuwende, gezonde en vooral lekkere snackervaring die niet alleen goed is voor ons maar ook voor onze omgeving, met verantwoord geproduceerde, gezonde producten.

De Amara bars brengen jou volwaardige ingrediënten en vakmanschap in een vrolijk en kleurrijk jasje. Ze zijn jouw belangrijke partner in crime en brengen jou die broodnodige proteïnen in een nieuwe, gezondere en lekkerdere versie.

Snack in de kijker: Amara Bar Organic Vegan Peanut Butter Protein Bar

We zijn ontzettend blij dat we de Amara Bar in ons assortiment hebben en dan ook nog in een onweerstaanbaar lekkere smaak, want wie is er nu niet dol op pindakaas?

Deze reep verwent al je zintuigen met de perfecte combinatie van verwennende, romige pindakaas met zachte vanille. Deze reep smaakt als een heerlijk toetje met deze fantastische smaakcombinatie.

Snack Review Amarabar Peanut Butter - JustBite approved

Waarom zitten de snacks van Amara in het JustBite assortiment?

Als gezonde snack krijg je niet zomaar je plekje in onze JustBite snackboxen, dat plekje moet je eerst verdienen door te slagen voor ons strenge selectieproces. Daarbij kijken we allereerst naar de smaak, maar ook naar de samenstelling en de ingrediënten. Pas wanneer ons panel tevreden is over deze evaluatie, mag een snack onze klanten verrassen tijdens hun gezonde break. De Amara Bars vinken een heel aantal zeer belangrijke criteria af en passen dus zeer goed in ons assortiment. We nemen er graag enkele meer in detail met je door.

Ingrediënten

De Amara Bars bevatten een zorgvuldig samengestelde combinatie van gedroogde vruchten zoals dadels, voedzame noten en plantaardige eiwitten.

Alle ingrediënten in de Amara bars zijn van biologische oorsprong en niet genetisch gemodificeerd.

Ze bevatten enkel volwaardige en natuurlijke ingrediënten in verrassende combinaties om van jouw gezond snackmoment een echte smaakexplosie te maken.

Smaak

Een gezonde snack die echt niet lekker smaakt, komt er gewoonweg niet in. Het allerbelangrijkste criterium is altijd de smaak van onze gezonde snacks.

Daarom laten we elke snack uitgebreid proeven en testen door ons smaakpanel.

Het verdict? De Amara Bar Peanut Butter is onweerstaanbaar lekker. Een verrassende eiwitrijke reep waar die onaangename, artificiële smaak en plakkerige textuur achterwege blijft!

Samenstelling

 

Snack Review Amarabar Peanut Butter - JustBite approved

De Amara Bars hebben een lage glycemische index, waardoor ze jou niet opzadelen met die ongewenste pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel. Met een heerlijk stabiele bloedsuikerspiegel ben jij zeker dat je concentratie hoge toppen zal scheren, je langer verder zal kunnen zonder honger, je je niet hangry zal voelen en je kan genieten van alle gezondheidsvoordelen die daarbij horen!

Bovendien zijn de repen steeds glutenvrij, lactosevrij en bevatten ze geen soja. En ze zijn ook nog eens volledig vegan!

Goede bron van eiwitten

Met hun ratio van 14% zijn de Amara Bars een mooie bron van eiwitten. Elke reep bevat maar liefst 7 gram aan plantaardige eiwitten. Dat is goed nieuws voor jou, want eiwitten zorgen ervoor dat je je langer verzadigd voelt en je langer door kan zonder honger omdat je lichaam er langer over doet om eiwitten te verwerken.

Maar dat is niet het enige waarvoor eiwitten goed zijn voor je!


Eiwitten vormen namelijk een belangrijke bouwsteen voor ons lichaam. Ze zorgen voor de opbouw en het behoud van je spieren, ze zijn een belangrijke brandstofbron voor ons lichaam en bezorgen je essentiële aminozuren. Ze hebben ook een positief effect op de bloeddruk en beïnvloeden de bloedsuikerspiegel niet. Het is dus mooi meegenomen dat je heerlijke Amara Bar je ook nog eens helpt om aan die dagelijkse, broodnodige eiwitten te komen!

Conclusie

De Amara bars zijn heerlijk qua smaak met verrassende combinaties en smaaksensaties. Ze happen lekker weg, ideaal voor een gezond verwenmomentje dat jouw concentratie helpt behouden en je langer door laat gaan tot de lunch of het diner.

Ze zijn handig verpakt en je kan ze dus overal met je meenemen en tijdens elke activiteit! Onderweg, thuis, op kantoor, jij kiest waar je jezelf trakteert.


Je ontdekt de Amara Bars zeker in onze snackboxen zodat je zelf kan testen hoe lekker ze zijn! 


Ontdek onze snackboxen

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×