Learning snacks

Blog

Laat je inspireren door onze blogartikels over gezonder snacken, gezonder pauzeren, (valse) voedingsclaims en een fijne werkplek.

Populaire artikelen

Trouwens, wist je dat je in onze gezondere snackboxen ook altijd een toffe Learning Snack vindt? Een hapklaar brokje informatie over gezonder snacken, voedingslabels lezen en gezondheidsclaims.

Noor Devlieger stagiaire bij JustBite

Mijn stage bij JustBite - verslag van Noor

Na een grondige zoektocht naar een bedrijf dat volledig binnen mijn interesses lag, kwam ik terecht bij JustBite. Hun missie en visie spraken mij meteen aan omdat ik een gezonde voeding en levensstijl zeer interessant vind.
Lees verder
Mijn stage bij JustBite - verslag van Sofie

Mijn stage bij JustBite - verslag van Sofie

We laten stagiaire Sofie aan het woord over haar stage-ervaring bij JustBite: De zoektocht naar een stage tijdens COVID-19 leek een grote uitdaging, tot ik JustBite contacteerde. Oef! Kevin kon mij een stageplaats aanbieden en begeleiding voorzien.

Lees verder
Lotte Debusschere stagiaire bij JustBite

Mijn stage bij JustBite - verslag van Lotte

We laten stagiaire Lotte aan het woord over haar stage-ervaring bij JustBite: Het jaar 2020, wie had ooit gedacht dat het er zo aan toe ging gaan? De Covid-19 crisis heeft veel teweeg gebracht in de wereld, waardoor mijn stageperiode er anders uitzag dan gepland.

Lees verder
Naziha stagiaire bij JustBite

Mijn stage bij JustBite - verslag van Naziha

We laten stagiaire Naziha aan het woord over haar stage-ervaring bij JustBite: Voila, de stage zit er bijna op! Hoewel de stage maar 4 weken lang was, heb ik heel veel bijgeleerd over hoe de digitale marketing-en communicatiewereld eraan toegaat in een bedrijf.
Lees verder

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

Goesting in onze nieuwsbrief?

Boeiende weetjes over gezondere snacks en gezonder leven in je digitale brievenbus? Tips & tricks om van je bedrijf een leuke en gezondere werkplek te maken? Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en laat je elke maand inspireren!

×