Leestijd: 2 min.

Indira Beernaerts welkomstgeschenk bij JustBite

Mijn stageperiode is zeker en vast geslaagd bij JustBite. Op mijn eerste stagedag werd ik met open armen ontvangen door Kevin en Aitor en kreeg ook een lekkere onboarding geschenkbox. Kortom ik voelde mij direct op mijn gemak en part of team! Het was een mooi begin van een leerrijke stageperiode!

Daarnaast heb ik ook de opportuniteit gekregen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden op verschillende terreinen. Ik kreeg de nodige uitleg bij elke opdracht om mijn opdrachten op zelfstandige basis uit te voeren. Dit gaf dus de mogelijkheid om zelf mijn agenda te plannen wat een extra verantwoordelijkheid met zich meebracht. Ik moest er gewoon voor zorgen dat er een duidelijke vooruitgang was bij een volgend gesprek.

Mijn takenpakket was ook heel uitgebreid en ideaal voor een stagiair die graag iets all-around zoekt. Het was een combinatie van algemeen marketing en digitale marketing. Ik mocht bijvoorbeeld samen met Kevin de paascampagnes opstellen voor zowel Google Ads als Facebook advertising.

voorbeeld paascampagne

Verder kreeg ik de volledige verantwoordelijkheid over alle social media kanalen (organisch) en de maandelijkse nieuwsbrieven (e-mailmarketing) die ik moest opstellen via Active Host. Daarnaast kreeg ik ook de kans om mijn foto- en video bewerkingskills nog eens te gebruiken. Bovendien kreeg ik ook de opportuniteit om een volledige SEO analyse van de website op te maken en alle aanbevelingen te implementeren.

Ik kreeg ook toegang van Kevin tot online cursussen die mij de nodige tips en tricks gaf bij bepaalde opdrachten. Tot slot kreeg ik te maken met verschillende marketingtools waar ik nog nooit over gehoord had.

JustBite hecht ook veel belang aan samenwerking en opvolging. De zaakvoerders willen vooral het beste halen uit hun medewerkers/stagiairs zodat ze samen als team en organisatie kunnen groeien. Deze feedbackmomenten/status calls met Kevin & Aitor hebben ook een grote bijdrage geleverd aan mijn leerproces binnen het bedrijf.

Kortom bij JustBite kom je terecht in een jong en dynamisch team. Ze werken samen voor een grotere impact, waarbij elke medewerker gebruik maakt van elkaars unieke individuele sterktes. Ze zorgen voor en vertrouwen op elkaar. Daarbovenop zijn de medewerkers ook serieus bij het behalen van de nodige resultaten. Het team werkt hard en zet zich in voor de extra inspanning om dingen gedaan te krijgen. Ze streven ernaar om zichzelf efficiënter en impactvoller te maken en te leren van hun fouten.

Waarom zou je kiezen voor JustBite als stageplaats? De focus ligt niet alleen maar op werken, plezier maken samen is ook belangrijk. Daarom is JustBite zeker een aanrader om stage te lopen. Je bent niet alleen een stagiair, maar echt een volwaardige collega. You are really part of the team!

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×