Leestijd: 2 min.

Jeroen D'hoine stage bij JustBite

 

Het is zover, na 13 boeiende en leerrijke weken, zit mijn stage bij JustBite er bijna op. Wegens COVID-19 verliep het vinden van een stage niet echt van een leien dakje, tot ik bij JustBite terechtkwam. Ik vond het een zeer leuk concept en na het eerste gesprek had ik voor mezelf al onmiddellijk beslist dat ik bij JustBite mijn eerste werkervaring wou opdoen. Gelukkig was er nog een plekje vrij voor mij binnen het sales & marketing team en ik kreeg dan ook al snel het heugelijke nieuws dat ik bij JustBite aan de slag kon gaan.

Op de eerste stagedag werden Noor en ik met open armen ontvangen door Kevin en Aitor. Daarnaast kregen we ook een heerlijke geschenkbox vol gezonde snacks en leuke gadgets. Ik voelde me dan ook direct welkom en een gewaardeerd lid van het team. Met andere woorden, een leuke start van een nog veel leukere periode!

Onboarding welkom gezonde geschenkbox

Gedurende mijn stage heb ik enorm veel bijgeleerd en vele nieuwe inzichten verworven. Mijn takenpakket bestond voornamelijk uit sales-gerelateerde zaken, aangezien ik hier een voorkeur aan gaf. Zo heb ik kennis leren maken met alle stappen die zich in het salesproces bevinden en deze ook zelf mogen uitvoeren. Hierbij kreeg ik vaak te maken met nieuwe tools en processen, wat soms wel eens een uitdaging kon zijn. Gelukkig kon ik steeds rekenen op een uitstekende begeleiding.

Naast sales, heb ik ook veel bijgeleerd over diverse andere zaken. Zo heb ik talrijke meetings mogen bijwonen, meegeholpen met het optimaliseren van de website en het opzetten van de eindejaarscampagnes, vele kwalitatieve onderzoeken gedaan, opleidingen rond digitale marketing gevolgd en nog zoveel meer. Er was dus zeker sprake van een gevarieerd takenpakket en ik heb me dan ook geen seconde verveeld!

De eerste weken was het nog mogelijk om fysiek aanwezig te zijn op kantoor, tot corona daar een stokje voor kwam steken. Ondanks dit een zeer spijtig gebeuren was, hebben we er het beste van gemaakt en is alles vrij vlot verlopen. Door de dagelijkse stand-up bleven we functioneren als een hecht team en was de communicatie nog steeds top! Kevin en Aitor waren ook steeds bereikbaar indien ik vragen had of er bepaalde zaken onduidelijk waren. Kortom, de begeleiding en opvolging was optimaal, wat ik enorm apprecieer! Daarnaast werd er ook steeds rekening gehouden met onze mening en kregen we ook veel verantwoordelijkheid, wat ik een groot pluspunt vond.

Tot slot had ik graag nog Kevin en Aitor willen bedanken voor de vele leerrijke weken en toffe momenten. Ik ben gegroeid als persoon, heb heel veel bijgeleerd en kan terugblikken op een fantastische stage-ervaring. Ik vind jullie beiden echte topkerels en wens jullie verder alle succes van de wereld toe. Bij deze dus een dikke MERCI!!!

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×