Leestijd: 2 min.

Naziha stagiaire bij JustBite

 

We laten stagiaire Naziha aan het woord over haar stage-ervaring bij JustBite:

Voila, de stage zit er bijna op! Hoewel de stage maar 4 weken lang was, heb ik heel veel bijgeleerd over hoe de digitale marketing-en communicatiewereld eraan toegaat in een bedrijf. Ik heb mijn theorie in de praktijk kunnen omzetten en ben JustBite hier heel dankbaar voor. Ik heb geleerd hoe je een campagne moet opzetten, nagedacht over sociale media posts, kwalitatieve onderzoeken gedaan, een websitepagina mogen uitwerken en zelf mogen werken aan JustBites eerste podcast en nog zoveel meer! Een hele afwisselende stage dus.

Ik ben van mezelf wel al altijd een sociaal persoon geweest, maar in deze stage heb ik toch nog meer de stap leren zetten om met mensen samen te werken die ik niet ken. Door de verschillende soorten taken heb ik geleerd om van alles het beste te proberen maken, ondanks ik er weinig of geen kennis over heb. Doordat ik veel verschillende taken heb gekregen, heb ik kunnen uitmaken voor mezelf wat ik het liefst doe. Het heeft mijn visies op wat ik wil dus zeker in de juiste richting geduwd.

De stage heeft mijn verwachtingen duidelijk overtroffen. De weken zijn voorbij gevlogen en ik heb het heel hard naar mijn zin gehad. Ik vind het jammer dat het niet in real life op kantoor is kunnen doorgaan, dat ik niet op die manier met de anderen heb kunnen werken. Maar hé, wie weet in de toekomst nog eens 😋

De opvolging van de stage was in 1 woord super! Ondanks dat het door het corona gedoe telewerken was, heeft Kevin mij elke dag een super goede begeleiding kunnen geven. We hielden dagelijkse calls en hij luisterde ook echt naar de ideeën die wij als stagiaires naar voor brachten. Het was dus echt teamwork met een superleuk team!

Zoek je nog een stage? Dan zou ik een stage bij JustBite zeker aanraden! Je komt niet alleen terecht bij een super leuke en interessante start-up, je leert ook nieuwe mensen kennen en wordt opgenomen in een leuk team!

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Ben ook jij geïnteresseerd in een stage bij JustBite?

Bekijk onze stageplaatsen

 

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×