Leestijd: 2 min.

Lotte Debusschere stagiaire bij JustBite

We laten stagiaire Lotte aan het woord over haar stage-ervaring bij JustBite:

Het jaar 2020, wie had ooit gedacht dat het er zo aan toe ging gaan? De Covid-19 crisis heeft veel teweeg gebracht in de wereld, waardoor mijn stageperiode er anders uitzag dan gepland. Normaal gezien ging ik 13 weken aan de slag bij Kinepolis in Kortrijk. Helaas werd deze stage vroegtijdig beëindigd en moest ik hierdoor op zoek naar een nieuwe stageplaats. Via mijn klasgenote en vriendin Femke, die als jobstudente tewerkgesteld is bij JustBite, kwam ik terecht bij de start-up van Kevin Ringoot. Ik kreeg het goede nieuws dat ik hier aan de slag kon gaan en hun marketing team mocht versterken!

Ik werd meteen warm ontvangen bij JustBite met een lekkere, gezonde snackbox en een interessant boek genaamd ‘De Online Marketing Tornado’ van de Internet Marketing Unie. Door dit welkomstpakket ging ik met veel enthousiasme van start en kon ik meteen kennismaken met de producten die het bedrijf aanbiedt. 

Deze stageperiode van 4 weken heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Ik heb namelijk een goede combinatie gekregen van zowel digitale alsook communicatieve marketingtaken. Deze opdrachten werden aangevuld met interessante webinars waar wij als stagiaires de mogelijkheid tot kregen om ze mee te volgen. Zo heb ik meer geleerd over zoekwoordanalyse, SEO&SEA, e-mailmarketing, growth marketing en nog zoveel meer! Deze leerrijke online sessies werden gegeven door mensen met grote expertise in hun vakgebied. Verder gaf Kevin de stagiaires ook de toegang tot de Internet Marketing Unie - Academy. Dankzij het volgen van deze lessen en trainingen, heb ik kennis opgedaan die ik meteen in de realiteit kon omzetten.

Ondanks het feit dat er van thuis uit werd gewerkt, heb ik een leerrijke stage achter de rug. Dankzij de dagelijkse calls met het team, was iedereen op de hoogte van elkaars persoonlijke opdrachten. Kevin heeft ons als stagiaires goed begeleid en leerde ons meer over de kneepjes van het vak. Hij gaf ons de vrijheid om te brainstormen en mee te helpen denken aan de toekomstplannen van JustBite. Er werd belang gehecht aan onze meningen en adviezen, waardoor je als stagiair een gevoel van waardering krijgt.

Kortom, ik ben blij dat ik mij 4 weken lang mocht onderdompelen in de wereld van JustBite en blik terug op een leerrijke stage. Bedankt Kevin om mij die kans te geven!

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Ben ook jij geïnteresseerd in een stage bij JustBite?

Bekijk onze stageplaatsen

 

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×