Leestijd: 2 min.

Sofie van der Ha stagiaire bij JustBite

We laten stagiaire Sofie aan het woord over haar stage-ervaring bij JustBite:

De zoektocht naar een stage tijdens COVID-19 leek een grote uitdaging, tot ik JustBite contacteerde. Oef! Kevin kon mij een stageplaats aanbieden en begeleiding voorzien. Na een leuk welkomstpakket en introductie was ik helemaal klaar om erin te vliegen. Vandaag, twee en een halve maand later, is de stage afgelopen.

Elke week leerde ik JustBite steeds beter kennen. Tijdens de afgelopen periode heb ik heel wat bijgeleerd over de werking achter de schermen van JustBite. Verder kreeg ik de kans om bij te leren over SEO & SEA, Facebook advertising, e-mailmarketing enzovoort. Ik kreeg ook toegang van Kevin tot een online cursus digitale marketing.

Via een online ‘bord’ werden de projecten ingepland en opgevolgd. Naast de voorgestelde projecten van Kevin, mocht ik zelf ook voorstellen doen over projecten waar ik graag rond wou werken. Er was dus zeker sprake van een stage met een gevarieerd takenpakket!

Tijdens deze periode was het een uitdaging om elke dag van thuis uit te werken. We hebben elkaar zelfs nooit in het echt gezien. Hierdoor heb ik geleerd om zelfstandig te werken, hoewel ik het sociaal contact met collega’s soms wel miste.

Elke ochtend hielden we een team call zodat iedereen op de hoogte was van elkaars projecten. Het was ook interessant om met de andere stagiaires ideeën uit te wisselen over projecten zodat we elkaars visie konden horen en bijleren van elkaar. Verder was er elke week een vast individueel opvolgingsmoment gepland met Kevin. Tussendoor was Kevin ook steeds bereikbaar voor vragen of voor feedback. Het was leuk dat er steeds rekening gehouden werd met de input van de stagiaires, waardoor je je als stagiaire wel gewaardeerd voelt.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Vind je het belangrijk dat je zelf ook inspraak hebt in de inhoud van je stage? Bij JustBite word je ontvangen als een volwaardig teamlid en telt jouw mening mee.

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Ben jij ook geïnteresseerd in een stage bij JustBite?

Bekijk onze stageplaatsen

 

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×