Leestijd: 2 min.

Gezond Paasgeschenk

Hoera, de lente komt weer in zicht en we kunnen eindelijk uitkijken naar langere dagen, meer zon en natuurlijk…. de paashaas thuis of op kantoor!

Alhoewel Pasen traditioneel gepaard gaat met een complete overload aan chocolade en ongezond snoepgoed (inclusief de bijbehorende indigestie) kan het ook anders!

Kies er dit jaar eens voor om je werknemers met een gezonder en origineler cadeau te verwennen met Pasen.

Hoezo een gezond paasgeschenk?

“Ach voor die ene keer per jaar mogen we toch wel eens all in gaan met Pasen”, horen we je denken. Maar waarom zou je je werknemers opzadelen met een slecht gevoel en zich letterlijk ziek laten eten in ongezond snoepgoed als het ook heel makkelijk anders en gezond kan?

Je doet je werknemers helemaal geen plezier door hen het klassieke (chocolade) snoepgoed te schenken met Pasen en wel om deze redenen:

  • Je zadelt hen op met een schuldgevoel omdat snelle suikers verslavend werken en ze dus niet van de paaseitjes af zullen kunnen blijven.
  • Na de sugar high komt ook steevast de sugar low. Ook bij suiker geldt what goes up must come down, zadel je werknemers dus niet op met die gevreesde suikerdip. Ze verdienen voldoende energie mooi verspreid doorheen de dag.
  • Ze zullen zich letterlijk ziek eten en zich daarna echt sloom en slecht voelen. Denk maar eens terug aan je kindertijd wanneer je het ene paasei na het andere had verorberd. Echt lekker voelde je je toen vast niet. Exactly.
  • Al die paaseieren en ander snoepgoed zitten vol geraffineerde suikers en onnodige toevoegingen. Deze brengen ons lichaam echt niets goeds of nuttigs en deze lege calorieën helpen onze concentratie al helemaal geen handje

Een fruitmand dan maar?

Het kan dus zeker gezonder. En alhoewel een fruitmand op kantoor best leuk kan zijn, kan het wel een pak origineler! Ga voor een gezonder Pasen op kantoor en geef je werknemers een Paasgeschenk boordevol gezonde en heerlijke snacks zonder geraffineerde suikers! Je kan de Paas-snackbox thuis of op kantoor laten leveren.

Zo kunnen je werknemers met een gerust hart genieten van een heleboel lekkers dat hen genoeg energie geeft doorheen de hele dag en waarvan hun productiviteit en concentratie de hoogte in zal schieten. Bovendien versterkt gezonde voeding ons immuunsysteem en dat is in deze speciale Corona-periode altijd mooi meegenomen, toch?

 

Ontdek ons origineel en gezond Paasgeschenk

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×