Ons assortiment

Ons assortiment van gezondere snacks is zeer uitgebreid: meer dan 250 gezondere snacks van ruim 60 merken zijn JustBite approved. Dat betekent ook dat amper een derde van de meer dan duizend door ons gereviewde snacks onze strenge tests doorstaan hebben.

Welke types gezonde snacks bieden we aan?

Ben je fan van zoet, of eet je liever een hartige hap? Volledig vegan, of gluten- en lactosevrij? Ben je allergisch aan een bepaald ingrediënt? No worries, wij hebben een zeer divers aanbod!

Gezonde snacks - repen

Repen

Bij Justbite zijn we absoluut fan van repen: het zijn gezonde snacks die je in een paar happen opnieuw goede energie geven - zonder dat er daarna een dipje volgt. Omdat we kiezen voor snackrepen op basis van fruit, noten, pitten, zaden, quinoa en haver, zorgen ze ook langer voor een verzadigd gevoel.

Gezonde snacks koekjes

Koekjes

Onze koekjes op basis van dadels, cacao, haver, noten, zaden en pitten zijn niet alleen ongelooflijk lekker, ze stillen ook je snack cravings - natuurlijk zonder toegevoegde troep.

Gezonde snacks - Losse noten, pitten, zaden

Losse noten, pitten, zaden

Een zakje a day keeps the doctor away. Iedereen zou dagelijks minstens een handvol zaden, noten, pitten, superfoods en gedroogde vruchten moeten eten - maar jammer genoeg doen we dat nog te weinig. En daarom stopten we er een leuke mix van in ons assortiment. Het zijn kleine zakjes energie boordevol vitaminen, mineralen en ijzer - die je een verzadigd gevoel geven en je cholesterol helpen verlagen.

Gezonde snacks - Gevriesdroogd fruit of fruitchips

Gevriesdroogd fruit of fruitchips

Gevriesdroogd fruit is sappig, luchtig & knapperig en lang houdbaar. De voedingswaarde is even groot als die van vers fruit: zo’n 95% van de voedingsstoffen blijft door het vriesdrogen bewaard. 

Dat kon dus niet ontbreken in ons aanbod. Door te kiezen voor gevriesdroogd fruit, zorgen we ook voor minder voedselverspilling.

Gezonde snacks - Verantwoorde chips & popcorn

Verantwoorde chips & popcorn

Natuurlijk hebben we ook chips in ons assortiment, de ultieme snack. Maar… Justbite kiest voor verantwoorde en gezonde alternatieven op basis van kokos, kikkererwten, maïs en groenten - gebakken (in plaats van gefrituurd). Ook onze heerlijke popcorn - zonder toegevoegde suikers -  is om je vingers van af te likken!

Energieballetjes

De energieballetjes uit onze selectie zijn heerlijke kleine bommetjes vol goede voedingsstoffen die je lichaam in een paar happen opnieuw energie geven.

Creëer zelf een momentje van geluk, thuis of op kantoor

Cadeautjes geven is leuk. Een gezonder snackmoment delen ook ;) Ontdek ons aanbod voor op kantoor en thuis.

Gezondere snacks voor op kantoor

Gezondere snacks voor thuis

×