Onze sociale impact

JustBite wil met haar maatschappelijke impact een samenleving helpen creëren waarin iedereen een plek krijgt

Bijdragen aan de maatschappij, het zal wel zijn!

JustBite is een bedrijf. Dat betekent dat we - om te blijven bestaan - winst moeten maken. Maar voor ons is dat niet het enige doel. Wij willen actie ondernemen om van de wereld een gezondere én fijnere plek te maken voor iedereen.

Dat doen we onder andere door samen te werken met maatwerkbedrijven, kleine en onbekende merken een kans te geven en mensen samen te brengen.

Samenwerken met maatwerkbedrijven

We werken samen met maatwerkbedrijven als Ryhove en Aarova. Zo creëren we werkgelegenheid voor mensen die niet in het reguliere arbeidscircuit terechtkunnen. Daarmee ondersteunen we ook Sustainable Development Goal 8.

Jonge, onbekende merken een kans geven

Kleine, jonge of onbekende merken vinden niet gemakkelijk de weg naar klanten. JustBite geeft ondernemers met een sterk verhaal rond gezondheid of duurzaamheid niet alleen een plek in het productaanbod, maar ook  een stem, een gezicht én de kans om hun verhaal te vertellen via onze blog, reviews en podcast

Communities samenbrengen 

Een gezellige pauze op het werk, even bijpraten met familie of vrienden of gewoon een moment van rust voor jezelf creëren. Ook dat stimuleert JustBite: mensen samenbrengen tijdens een gezonde pauze.

 

Ontdek de andere ingrediënten van ons duurzaamheidsverhaal

 

 

×