Leestijd: 1 min

Context

Maandag®, bekend om hun expertise in het detacheren van interim professionals in de publieke sector, richt zich op de toekomst. Ze besloten een interne campagne te lanceren voor een nieuwe software tool, klaar om de wereld van morgen te omarmen.

Uitdaging

Maandag® heeft een gloednieuwe interne tool gelanceerd en wij staan voor de spannende uitdaging om deze in elke vestiging zichtbaar te maken en iedereen te activeren. Hoe doen we dit? Op een leuke en originele manier natuurlijk!

Oplossing

Helemaal in de stijl van Maandag® stuurden we 'unguilty' snackboxen naar elke vestiging. Deze boxen, compleet met een branded display vol heerlijke snacks, zorgden voor een ware eye-catcher bij de koffiemachine – dé plek voor een verdiende pauze.

Maar daar bleef het niet bij! Elke snackbox werd vergezeld door wobblers, posters en stickers, perfect om het hele kantoor in de sfeer van de lancering te brengen. Een onmisbare combinatie van touchpoints maakte deze lancering een succes.

Services door JustBite

Project management, drukklaar maken van alle bestanden, productie, handling en verzending naar alle vestigingen van Maandag® in Nederland.

Poster Maandag®
Stickers Maandag®

Wobbler Maandag®

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×