Leestijd: 2 min.

Geschenkbox om de thuiswerkers te bedanken

Ga voor een orginele en gezonde Dag van de Zorg

De Dag van de Zorg, dit jaar op zondag 19 maart, is dé dag waarop de zorg- en welzijnssector volop in de kijker wordt gezet! Tijdens deze dag gooien veel bedrijven in de zorgsector hun deuren open om ons een kijk achter de schermen te geven. Zo zien we met eigen ogen wat voor fantastisch werk deze witte helden dag na dag verzetten. Maar de Dag en de Week van de Zorg zijn eigenlijk ook het ideale moment voor ons om onze zorghelden te verrassen met een bedankje, een kleine attentie of een hartverwarmend geschenk.

Al die onvoorwaardelijke inzet, het zware werk, de lange uren en de tomeloze energie die onze verpleegkundigen, artsen, vrijwilligers en andere mederwerkers in de zorg ons geven, verdienen een oprecht cadeau, een geschenk dat zegt hoe hard we hen waarderen en hoe trots we op hen zijn! Want dat ze het verdienen om in de bloemetjes gezet te worden, staat buiten kijf. Waar zouden we staan zonder al die mensen die elke dag alles geven in de zorg? Dat heeft Covid in de voorbije jaren nog eens extra duidelijk gemaakt. Dus een moment van dank is het minste wat we kunnen doen.

Origineler én gezonder

Hoe wil jij dit jaar jouw zorgcollega’s, jouw thuisverpleegster, je dokter, je kinesist, jouw zorgteam, … verrassen? Chocolaatjes en bloemen zijn fijn, maar dat hebben we ondertussen allemaal wel al gezien, toch?! Tijd voor iets anders!

Wat als we onze zorghelden nu eens zouden verrassen met een cadeau dat niet enkel orgineel is, maar tegelijk ook super lekker en ook nog eens gezond! Zodat zij de energie hebben om te knallen doorheen hun dag en waarmee ze tegelijk goed voor zichzelf zorgen - iets waar ze vaak niet voldoende tijd voor hebben.

Tover tijdens deze Week en Dag van de Zorg de verpleegkamer om tot een unguilty pleasure plekje, een plek voor een welverdiend pauzemomentje met allerlei gezond lekkers.

Zet voor hen een JustBite snackdisplay klaar als verrassing en see what happens! Dankzij de gezonde snacks kunnen ze langer door zonder honger, hebben ze geen last van suikerdips doorheen hun shift, krijgen ze al tal van broodnodige bouwstenen binnen!

Maar het allerbelangrijkste van al, ze kunnen heerlijk genieten van de heerlijke smaak zonder zich slecht te voelen achteraf!

Dag van de zorg cadeau

Of tover een glimlach op het gezicht van het zorgpersoneel met een individuele gezonde snackbox van JustBite met een persoonlijk dankwoordje erin verstopt! Zo toon je niet enkel dat je al hun inspanning waardeert, maar ook dat hun welzijn ontzettend belangrijk voor je is.

geschenk dag van de zorg

Maak van deze Dag van de Zorg een overgetelijk succes en denk eens in the box met een gezonde snackbox, want wij zijn dol op onze zorghelden en dat mogen ze weten!

Ontdek onze snackboxen

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×