Leestijd: 1 min.

Zorgteam UZ Gent

Van 25 februari tot en met 5 maart 2023 is het Week van de Vrijwilliger. Hoog tijd dus om al die mensen die zich belangeloos inzetten voor anderen en onze maatschappij met een fijn cadeau te laten voelen hoe hard we hen en hun eindeloze inzet waarderen.

Al die enthousiaste helpende handen maken van onze wereld een mooiere plek en veel organisaties en initiatieven zouden niet meer zonder hun vrijwilligers kunnen. Daarom willen we natuurlijk op onze beurt onze vrijwilligers laten voelen hoe belangrijk ze voor ons zijn met een oprecht bedankje tijdens ‘hun’ week, toch?! Verras je vrijwilligers dit jaar dus eens op een originele manier met een attentie die toont hoe hard je hen waardeert en die toont dat hun welzijn belangrijk voor je is.

En hoe kan dat beter dan met een cadeau dat tegelijk lekker én gezond is, een verrassing vol overheerlijke, gezonde lekkerijen? Met een gezonde snackbox geef je hen een geschenk dat ervoor zorgt dat je vrijwilligers altijd genoeg energie hebben om te knallen in al hun fantastische activiteiten.

Verras je vrijwilligers dus met gezonde tussendoortjes die

  • hun honger stillen
  • hen niet opzadelen met ongewenste sugar highs en lows
  • hen al een groot deel van de broodnodige energie, vitaminen, mineralen, vezels en proteïnen bezorgen om te knallen en hen heerlijk laten genieten van een yummie pauzemomentje tussen al die ‘awesomeness’ door!

Ga jij ervoor om al je vrijwilligers te verrassen met een heerlijke snackbox met een mooie, persoonlijke boodschap erin verstopt? Of ga jij all the way met een heus bedankmoment voor al je vrijwilligers met allerlei gezond lekkers om samen te delen?

Wat je ook kiest, wij hebben de snackbox voor jou!

Ontdek onze snackboxen

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×