De nieuwste smaak van 5th Season past even goed in het JustBite assortiment als de 4 andere smaken. En dit is waarom.

Snack Review 5th Season

Wil je als gezonde snack een plekje veroveren in het JustBite assortiment, dan moet je wel wat te bieden hebben. We onderwerpen elke snack eerst aan ons streng selectieproces vooraleer ze toegelaten worden in onze gezonde snackboxen. De fruitige snacks van 5th Season hadden hun plekje al veroverd met 4 smaken, nu komt er nog een 5de verrassende smaak bovenop die zeker ook dat plekje in onze gezonde snackfamilie verdient.

5th Season: fruit voor iedereen, wanneer en waar dan ook!

5th Season heeft een zeer duidelijke missie! Ze willen het lekkerste fruit het hele jaar door makkelijk beschikbaar maken. 

Zodat jij wanneer en waar je maar wilt, kan genieten van jouw favoriete fruit, zonder enig gedoe en doorheen de 4 seizoenen. Vandaar ook de naam, 5th Season.

Het enige wat jij moet doen, is het zakje opentrekken om van je zalige crunchy stukjes fruit te kunnen genieten. Niet nodig om het fruit te schillen, in stukken te snijden of koel te bewaren. 

Doordat 5th Season het fruit gaat vriesdrogen, is het fruit bovendien veel langer houdbaar, tot wel 18 maanden!

Bij het vriesdrogen wordt enkel het vocht uit het fruit gehaald waardoor meer dan 90% van de voedingswaarde van het fruit behouden blijft. Maar vooral ook de smaak, het aroma en de vorm van het fruit blijft behouden!

Ze gaan enkel voor sappig, rijp en smaakvol vers fruit dat snel wordt bevroren zodat al het goede bewaard kan blijven.

Dus met de Fruit Bites van 5th Season geniet jij winter, herfst, lente of zomer van jouw favoriete stukjes fruit en kan je makkelijk aan je aanbevolen dagelijkse portie fruit raken zonder gedoe!

What’s not to like?!

Fruit met een boodschap

Naast hun missie om iedereen dagelijks meer fruit te laten eten, zet 5th Season zich in voor het goede doel dankzij hun partnership met Farm Africa.

Farm Africa zet zich hard in om lokale boeren op een duurzame manier te helpen groeien in plaats van louter te overleven.

Al het fruit in de zakjes van 5th Season werd bovendien ethisch en duurzaam ingekocht met de juiste certificering.

Zo draag jij mee bij aan een betere wereld met jouw gezonde fruitsnack! Fruit zonder gedoe maar mét een sociaal engagement dus.

Snack in de kijker: Fruit Bites Banana & Blueberries

We hadden al 4 vrolijk fruitige smaken in het JustBite assortiment en daar is nu een heerlijke 5de smaak aan toegevoegd! Nu heb je met de nieuwste Fruit Bites smaak nog een extra lekkere keuze om aan je voldoende fruitporties per dag te komen!

Je kon eerder al Ananas, Mango & Framboos, Aardbeien en Fruitsalade ontdekken in onze gezonde snackboxen. Nu komt de Banana & Blueberries daar nog lekker bovenop!

Bananen en Blauwe Bessen zijn al langer een droomcombinatie! Een zakje Banana & Blueberries geeft jou een hoog muffin-gevoel maar dan in een gezond zakje! De heerlijk zachtzoete smaak van blauwe bessen gecombineerd met crunchy stukjes vrolijke banaan, veel lekkerder dan dat wordt het niet!

De zakjes Banana & Blueberry bevatten ongeveer 64% banaan en 36% blauwe bessen en staan gelijk aan 80 gram vers fruit!

Waarom zitten de Banana & Blueberries van 5th Season in het JustBite assortiment?

Je komt er als gezonde snack niet zomaar in bij JustBite. Eerst moet je met glans en wimpel slagen voor onze strenge selectietesten waarbij we kijken naar samenstelling, ingrediënten en vooral naar de smaak. De Fruit Bites van 5th season maakten al langer deel uit van onze gezonde snackboxen en nu mogen de Banana & Blueberries zich daarbij voegen. We leggen je graag uit waarom deze fruitige snacks een plekje verdienen in ons assortiment.

Ingrediënten

Aan de ingrediëntenlijst van deze gezonde snacks moeten we niet teveel woorden vuil maken. Ze bevatten namelijk biologisch fruit en that’s it!

Er werd helemaal niets aan de heerlijk crunchy fruitstukjes toegevoegd en ze zijn dus heerlijk pure smaakbommetjes.

Samenstelling

De Fruit Bites Banana & Blueberries (en de andere 4 smaken ook natuurlijk) zijn puur in hun eenvoud en ze brengen ook een aantal belangrijke gezondheidsvoordelen met zich mee.

Ze bevatten bijzonder weinig calorieën en ze behouden maar liefst 90% van hun voedingswaarde, ze zijn 100% glutenvrij en gegarandeerd vegan. En dat is nog niet alles.

Veel voedingsvezels

De 5th Season Banana & Blueberries bevatten lekker veel voedingsvezels en dat is een goede zaak! Want vezels maken een onmisbaar deel uit van een gezond voedingspatroon. Ze geven jou langer een verzadigd gevoel, houden je bloedsuikerspiegel stabiel, staan mee in voor de preventie van tal van chronische aandoeningen en staan mee in voor een goede darmflora en darmtransit!

Als je gezonde snack jou dus al een handje op weg helpt om voldoende vezels in te nemen per dag, is dat altijd mooi meegenomen.

Geen toegevoegde suikers en geen onnodige bewaarmiddelen

De 5th Season Banana & Blueberries bevatten geen toegevoegde suikers. Ze bevatten enkel van nature in het fruit aanwezige suikers. Ze bezorgen je dus zeker geen suikerpieken en -dalen en doordat ze ook veel vezels bevatten, vormen ze een evenwichtige, gezonde keuze die jou lang een verzadigd gevoel zal geven!

En doordat ze enkel en alleen fruit bevatten, krijg je ook geen onnodige bewaarmiddelen of overbodige toevoegingen binnen.

Smaak

Ons smaakpanel probeerde met veel enthousiasme de Banana & Blueberries uit en het verdict was unaniem: ze zijn heerlijk yummie!

De zachtzoete blauwe bessen en de vrolijke banaan hebben een zalige crunch en hebben hun echte fruitsmaak goed behouden. De blauwe bessen geven een lekker friszure toets om een aangenaam evenwicht te maken met de zoete banaan. Een zeer smakelijke en geslaagde combinatie.

Conclusie

Een fruitsnack van 5th Season is altijd een goed idee en met de nieuwste smaak erbij, is fruit eten meer fun dan ooit. De Fruit Bites zijn super handig voor onderweg en om van een heerlijke fruitportie te kunnen genieten zonder enig gedoe. Door het vriesdrogen kan je trouwens het hele jaar door genieten van jouw favoriete fruit!

Ontdek alle smaken en zeker ook de Banana & Blueberries van 5th Season in onze JustBite snackboxen en laat je aangenaam verrassen!

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×