Kickoff van de Raad van Advies

De start-up JustBite, met als missie om de werkvloer hapje per hapje gezonder te maken met verantwoorde snacks en bedrijven bij te staan om het welzijn op het werk te verhogen, is klaar voor de volgende stap in hun ondernemerschap. Hiervoor laten ze zich bijstaan door enkele ervaren ondernemers en adviseurs.

Begin augustus was de Raad van Advies van de Gentse start-up een feit en de namen die advies willen geven zijn niet min. 

JustBite kan vanaf nu namelijk rekenen op de ervaren begeleiding van niemand minder dan Vincent Jamaer, Managing Partner bij Degroof Petercam, Jaime Cuykens, Innovation banker bij ING en Wouter Torfs. Torfs die recent aankondigde een grote carrièreswitch te maken van CEO van Schoenen Torfs naar voorzitter van CAW (Centrum voor Algemeen Welzijnswerk), trekt hiermee verder de welzijnskaart door zijn ervaring in te zetten in de Raad van Advies van JustBite.

 

JustBite strikt 3 grote namen voor raad van advies

Gevarieerde expertise

De Raad van Advies van JustBite zal dus kunnen rekenen op de ervaring en het onafhankelijke advies van een doordachte mix van ondernemers en adviseurs van start & scale-ups. De raad zal fungeren als extern klankbord om de vraagstukken en uitdagingen af te toetsen waarmee het management van JustBite in hun jong ondernemerschap wordt geconfronteerd.


JustBite wil zich op deze manier omringen met mensen met zeer verschillende achtergronden om zo weloverwogen keuzes te kunnen maken op korte én lange termijn. Ze willen zo met gefundeerd advies het bedrijf naar een volgend niveau kunnen tillen en gezond pauzeren op de werkvloer nog toegankelijker maken.

Over JustBite

JustBite wil met small bites een big difference maken. Door slim en gezond snacken te bevorderen op de werkvloer willen zij inzetten op gezond pauzeren en het welzijn op het werk verhogen. Ze helpen bedrijven en hun werknemers stap voor stap op weg naar gezonder eten en leven. Zo willen zij hun steentje bijdragen tot een betere wereld en een gezondere maatschappij die volop inzet op gezondheidspreventie. 

Ze doen dit met hun gezonde snackboxen met plantaardige snacks en met kennisdeling rond gezonde voeding en evenwichtige keuzes.

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×