Leestijd: 2 min.

Geschenkbox Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Tijd voor een origineel cadeau voor Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Uren alleen op de baan zijn, een pittige tijdsdruk en duizenden kilometers vreten, dat vergt veel van de concentratie van onze vrachtwagenchauffeurs. Maar zonder hen zouden we nergens staan, want wie brengt anders al die grondstoffen, bouwmaterialen, voeding, kleding, … op de juiste plek op het juiste moment?
Hoog tijd dus om al die hardwerkende mannen en vrouwen te bedanken voor hun inzet en onze waardering te tonen.
Op 14 december 2023 is het Dag van de Vrachtwagenchauffer, de ideale dag om hen te verrassen met een fijne attentie, een bedankje dat een glimlach op hun gezicht tovert of een cadeau dat hun dag goed maakt!

En waarom zouden we dat dit jaar eens niet op een ongezien originele manier doen? Met een geschenk dat hen niet alleen toont hoe hard we hen waarderen maar ook toont dat hun welzijn belangrijk is voor ons. Een gezond cadeau om vingers en duimen bij af te likken bijvoorbeeld.

Gezond snacken onderweg

Foto vrachtwagenchauffeur

Als vrachtwagenchauffeur die steeds onderweg is, is het niet altijd even eenvoudig om makkelijk gezonde opties te vinden. Geef jouw vrachtwagenchauffeurs een snackbox gevuld met gezond lekkers om te tonen dat jij blij bent dat ze in jouw team zitten, ook al zijn de momenten dat jullie fysiek samen zijn beperkt.

Met een JustBite snackbox bijvoorbeeld, geef je hen een aantal heerlijke en vooral gezonde snacks voor onderweg cadeau waarmee ze heel de dag door kunnen rondrijden met optimale energie en concentratie. Zo gaan zij veilig op weg en kunnen ze door tot aan de lunch zonder honger of sugar lows.

Of wat dacht je van een heerlijke gezonde snack display aan de dispatching als bedankje? Zo kunnen jouw rijdende helden samen met hun briefing en lading ook meteen hun favoriete gezonde snacks opladen!

 

geschenk dag van de zorg

Ontdek onze snackboxen

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×