Talent vinden en binden aan je bedrijf blijft een challenge voor bedrijven. Met een goede cultuur en tevreden medewerkers staat of valt je bedrijf, zeker als je een dienstenbedrijf hebt. Sinds 2021 werken we samen met BOFIDI om hun medewerkers te verrassen op hun verjaardagen. Hoe ze dat doen? Dat lees je hieronder.

 

BOFIDI is dé referentie op vlak van accountancy, tax, legal en finance consultancy voor ondernemers in Vlaanderen. Met 7 kantoren, meer dan 40 jaar ervaring en 200+ medewerkers ondersteunen ze ondernemers om te groeien.

 

Practice what you preach


Bij BOFIDI zetten ze hun medewerkers op de eerste plaats. Zij zijn de ambassadeurs en experten op wie hun klanten altijd kunnen rekenen. Om iedereen gemotiveerd en engaged te houden, laten ze hun medewerkers op tijd en stond genieten vana een extra verrassing. Wie wordt er nu niet graag in de snacks gezet?

 

Een gezonde B-day present


In 2021 koos BOFIDI ervoor om de jarige medewerkers een gezonde box met healthy snacks te bezorgen. JustBite als partner zorgt ervoor dat BOFIDI volledig ontzorgd wordt van A tot Z. Elke maand bezorgt BOFIDI ons een lijst met jarigen en hun adres en wij zorgen voor de rest! De boxen zijn in de branding van BOFIDI met een gepersonaliseerd kaartje erbij.
 

" De samenwerking loopt al van in het begin zeer vlot. We hebben even gezocht nara de beste en meest efficiënte samenwerking. Maandelijks zijn we in contact voor het verloop van de komende maand. Naar de toekomst toe (2022) willen we de samenwerking verderzetten en onze B-day boxen herbekijken om opnieuw onze collega’s te kunnen verrassen met iets nieuws. Looking forward! "

Eva Pataer
Management Assistent

 

 

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×