Leestijd: 2 min.

 

Sport op het werk week van de vitaliteit

Gezonde, vitale werknemers, zijn doorgaans gelukkigere werknemers. En gelukkige werknemers zorgen voor een fijne sfeer binnen het bedrijf en hebben een belangrijke en positieve sociale, maatschappelijke impact! Wil jij je werknemers tijdens de Week van de Vitaliteit stimuleren om voor gezonde gewoontes te gaan, maar heb je niet meteen een idee hoe? Wil je hen verrassen met een fijn geschenk om het geluk te boosten of een cadeau dat hun gezondheid ten goede komt? Een oprecht bedankje of een onverwachte attentie, kunnen een groter effect hebben dan je zou denken!

1. Persoonlijke groei en ontwikkeling

Werknemers die de kans krijgen om te groeien en nieuwe dingen te leren en zo het gevoel krijgen dat hun werkgever in hen gelooft, zijn doorgaans gelukkige werknemers. Persoonlijke (professionele) groei, zorgt dat werknemer gemotiveerd blijven, zich goed voelen in hun job en zich over het algemeen goed in hun vel voelen, mentaal en fysiek.

Zorg dat je werknemers toegang hebben tot gepaste training programmas en coaching trajecten, dat ze een mentor hebben om hen te ondersteunen, … En zet al deze mogelijkheden nog eens duidelijk op een rijtje tijdens Week van de Vitaliteit!

2. Hop met die beentjes

Yoga op het werk als gezonde pauze

We weten allemaal dat voldoende bewegen goed is voor ons. Voldoende beweging helpt ons om beter om te kunnen met stress, laat ons beter slapen en maakt ons mentaal sterker. Stimuleer je werknemers op een fijne manier om voldoende lichaamsbeweging in hun dag in te lassen.

Zet een wandelclubje op voor tijdens de lunch, geef een lidmaatschap voor de fitnessclub cadeau, stimuleer mensen op een ludieke manier om meer de trap te nemen in plaats van de lift en op regelmatige momenten even te bewegen.

Misschien kan er een yoga of pilates instructor naar het bedrijf komen tijdens de lunch, … De mogelijkheden zijn legio, gewoon doen en bewegen is de boodschap! Zien bewegen, doet bewegen en samen is het sowieso veel leuker, toch?!

3. Gezond cadeau

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ons lichaam heeft de juiste voeding nodig om goed te kunnen functioneren. Geef je werknemers de kans om voor gezonde voeding te kiezen in het bedrijfsrestaurant. En wat als jij het nu eens super makkelijk maakt voor je werknemers om voor gezonde opties te kiezen ook tijdens hun pauze, met een orgineel én gezond cadeau?

Cadeau met gezonde snacks

Met een JustBite snackbox bijvoorbeeld, wordt gezond én overheerlijk pauzeren zo makkelijk als wat. Je verrast hen met overheerlijke snacks die goed zijn voor hen, met de broodnodige voedingsstoffen en zonder onnodige suiker of toevoegingen. Hun concentratie zal hoge toppen scheren en hun algemeen welbevinden ook! Je kan er bovendien een persoonlijke boodschap in stoppen, zodat je werknemers weten dat jij om hun welzijn en vitaliteit geeft!

Werk samen met je werknemers aan hun vitaliteit en laat de Week van de Vitaliteit de start zijn van een fijne reis naar een gezonde geest en een gezond lichaam voor jezelf en je werknemers!

Ontdek onze snackboxen

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×