Leestijd: 2 min.

Dag van de medewerker geschenkbox

Op donderdag 18 april 2024 is het Dag van de Medewerker, een dag waarop we onze collega’s eens fijn kunnen verrassen met een oprecht bedankje. Vroeger heette Dag van de Medewerker, Secretaressedag, maar Dag van de Medewerker is breder en dat is wel zoveel fijner. Zo kunnen we álle collega’s tonen dat we hen waarderen met een fijn cadeau, lieve attentie of grappig geschenk.

Ben je het zat om elk jaar weer hetzelfde platgetreden pad te bewandelen en gewoon bloemen of chocolaatjes te geven? Worry no more! We zetten 3 leuke, originele ideetjes voor je op een rijtje om van deze Dag van de Medewerker een onvergetelijke editie te maken!

1. Maak er een team-dag van

Wat dacht je van een Dag van de Medewerker samen met iedereen van het bedrijf, overheen departementen en teams heen? Zo leren jullie elkaar meteen ook beter kennen. Het is bovendien de ideale manier om het teamwork, de verbondenheid met het bedrijf en de communicatie te verhogen!
Maak er een sportief dagje van (kano-tochtje anyone?) of ga samen koken en geniet achteraf van een barbecue of picknick met de zelfgemaakte gerechten!

2. Samen bijleren

Dag van de Medewerker kan ook het ideale moment zijn om aan je medewerkers te tonen dat hun persoonlijke groei en welbevinden belangrijk voor je is. Een leerrijke trainingsdag met heel het team, op maat van het bedrijf en je medewerkers, kan hiervoor ideaal zijn.

Ga voor interactief, leuk en verrassend en beloon je teamleden met een heerlijk pauzemomentje tussendoor, boordenvol gezonde snacks zodat ze kunnen knallen en het allermeeste uit hun training kunnen halen!

3. Ga voor een origineel cadeau

Gepersonaliseerde gadgets als geschenk

Er zijn zoveel meer fijne ideetjes om cadeau te geven dan chocolade of bloemen. Wat dacht je van een gepersonaliseerd accessoire dat handig van pas kan komen tijdens de werkuren, zoals een drinkbus of een grappige muismat?
Of kom dit jaar écht eens orgineel uit de hoek en ga voor een gezond geschenk met een persoonlijke boodschap! Met een JustBite snackbox bijvoorbeeld, geef je je medewerkers een doos vol gezondheid cadeau, waar ze bovendien heerlijk van zullen kunnen smullen! En je kan er een mooie boodschap in verstoppen. Zo toon je dat je om hen én hun welzijn geeft! En bovendien zal hun concentratie en energie dankzij al die gezonde snacks hoge toppen scheren!

Laat je collega’s en medewerkers zien hoe hard je hen waardeert deze Dag van de Medewerker!

Ontdek onze snackboxen

Zin in gezondere snacks?

Als relatiegeschenk

Voor mezelf & familie

×